Hotel Regal

Sinaia, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 45 Euro

   Fara transport

1 nopti cazare

Fara Masa

Verifica oferte Hotel Regal Sinaia

  • Camera 1
Perioada Masa
Apartament cu un dormitor
25.10
20.12
Fara Masa 45 Euro
pers/noapte

Localizare:
Situat in Sinaia, hotelul Regal oferă apartamente spatioase mobilate elegant, cu vedere pitorească si cadă spa. Hotelul asigură acces gratuit la internet WiFi si parcare gratuită.
Barul hotelului serveste cafea proaspătă, ceai si diverse băuturi, intr-o atmosferă primitoare.
Hotel Regal are o terasă in aer liber cu o zonă de grătar.
Cazare:
APARTAMENT STANDARD:
Cu o suprafata de 50 mp, acest tip de apartament dispune de un dormitor, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, doua balcoane si Internet Wireless, toate utilitatile pe care le doriti atunci cand plecati la munte. Apartamentele Standard sunt ideale pentru cei care vin in Sinaia in interes de serviciu sau pentru cei care cauta linistea oferita de aceasta zona. Va punem la dispozitie sapte Apartamente Standard.
APARTAMENT FAMILIAL:
Avand o suprafata de 90 mp, Apartamentul Familial este impartit in doua dormitoare, living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, o baie cu cabina de dus, doua balcoane si Internet Wireless. Un spatiu luxos si confortabil, ideal pentru familiile care doresc sa-si petreaca sejurul la munte, in Sinaia. Apartamentele Familiale, in numar de sase, va ofera toate conditiile de care aveti nevoie.
APARTAMENT DUPLEX:
Intins pe doua nivele, Apartamentul Duplex are o suprafata foarte mare, de 210 mp, impartita in trei dormitoare cu bai proprii cu Jacuzzi, living cu canapea extensibila si semineu cu lemne, o bucatarie americana complet utilata, un lounge la etaj, o baie si Internet Wireless. De asemenea, apartamentul dispune de 5 balcoane, cu vedere panoramica pe 3 laturi. Hotel Regal are doua astfel de apartamente, ideale pentru familiile numeroase sau grupurile de prieteni.