Hotel Marami

Sinaia, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 108 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Marami Sinaia

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
02.12
22.12
Mic Dejun 108 Lei
pers/noapte

Oferta include cazare in camera dubla sau camera dubla delux, mic dejun bufet suedez, acces fitness, sauna, jacuzzi.

Localizare:
In imediata vecinatate a Hotelului Furnica, fiind foarte apropiat de Castel Peles din Sinaia, pe drumul ce duce spre Cota 1400.
Hotelul este cochet si modern, confortabil si de calitate, bine situat, avand servicii de calitate. Hotelul este una din cele mai bune variante de cazare pentru iubitorii statiunii Sinaia, pentru cei ce doresc sa faca drumetii, pentru turistii care calatoresc in scopuri de afaceri dar si pentru romanticii care apreciaza frumusetea si istoricul statiunii montane Sinaia.
Servicii masa:
Restaurant cu 40 locuri, bar modern cu cele mai speciale cocktailuri, parcare pazita.
Sala de conferinte cu 40 locuri dotata cu telefon, fax, TV, video, retroproiector, flip-chart, climatizare, biru auxiliar cu PC si acces la Internet.
Cazare:
Baza de cazare a hotelului Marami are in componenta 17 camere de diferite tipuri si amenajate cromatic in acord cu ultimele tendinte. Majoritatea camerelor sunt camere duble standard care au bai cu cabina de dus, mini-bar, internet gratuit si balcon cu vedere spre munte.
Pentru iubitorii de spatii generoase, hotelul le ofera camere duble de lux care au, in afara dotarilor standard, baie cu cada si pat matrimonial.