Hotel Caraiman

Sinaia, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 123 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Caraiman Sinaia

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
31.07
20.12
Mic Dejun 123 Lei
pers/noapte

Localizare:
Ultracentral, in parcul Dimitrie Ghica, la 200 m de centrul statiunii.
Clădirea, construită in stil neo-clasic romanesc in anul 1881, este monument inscris in Patrimoniului Național, clasa A. Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o poziționare extrem de centrală, cu o deschidere largă către Parcul Dimitrie Ghica și cu o priveliște spectaculoasă asupra munților.
Cele doua saloane ale restaurantului Hotelului Caraiman, cu o capacitate de 140 locuri, reprezinta locul ideal pentru organizarea de evenimente: mese festive, banchete, petreceri sau receptii.
Aici, stilul arhitectonic clasic romanesc creaza un ambient deosebit in care va puteti delecta cu o varietate de preparate traditionale romanesti care indeplinesc cele mai exigente gusturi. Bauturile sunt selectate cu mare atentie din zone reprezentative ale tarii.

Salile de conferinta sunt echipate cu aparatură modernă: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.
Cazare:
71 camere (10 garsoniere si 61 camere duble).
Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de:
televiziune prin cablu - LCD;
minibar;
linie telefonica directa;
incalzire centrala;
acces la internet.