Hotel Silva

Busteni, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 165 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Silva Busteni

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard
28.04
22.12
Mic Dejun 165 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Superior
28.04
22.12
Mic Dejun 220 Lei
pers/noapte

Localizare:
In statiunea Busteni, la poalele Masivului Caraiman, la o altitudine de 950 m, in vecinătatea statiei de telecabină Busteni – Babele și la 5 minute de mers față de Manăstirea Caraiman. Zona este liniștită, cu o impresionantă vedere către masiv, fiind considerată poarta de intrare in muntii Bucegi.
Arhitectura deosebită a Hotelului recomandă această locație pentru petrecerea unui sejur minunat aproape de inima muntilor, in aerul cel mai curat și ozonat. Turiștii noștri beneficiază de o panoramă unică și de neuitat: Masivul Caraiman, impunatoarea Crucea Eroilor Neamului in varf și muntii Baiului in mijlocul cărora tronează impunător Castelul Cantacuzino.
Restaurant de 250 locuri, unde puteți servi masa intr-un ambient elegant, bucurandu-vă de muzica live. Restaurantul vă așteaptă cu o varietate largă de preparate atat tradiționale, cat și din sortimente internaționale.
Terasa, cu ale ei 80 locuri, vă permite să savurați masa acompaniați de priveliștea uimitoare către munți.
Hotelul are și un lobby bar de 70 locuri unde puteți servi diferite băuturi, vă puteți uita la televizor sau puteți juca biliard.
Baza de agrement in aer liber vă pune la dispoziție 2 terenuri cu suprafață sintetică și instalație de nocturnă (unul de tenis, al doilea multifuncțional). De altfel, tradiția Hotelului Silva de prieten al sportivilor, este unanim apreciată, acesta fiind „incubatorul” multor succese internaționale: scrimă, box, lupte, tenis, volei, handbal etc.
Cazare:
Camerele duble sunt construite pentru a oferi un grad de confort cat mai inalt. Ele sunt fie cu 2 paturi, fie cu un pat dublu. In ambele cazuri, camerele sunt spațioase și foarte bine iluminate. Pe balcon, puteți savura o băutură caldă citind o carte sau doar bucurandu-vă de peisajele de vis.
Apartamentul este pentru familiile mari care vor să beneficieze de spațiu, intimitate și lux. Acesta are două incăperi separate prin uși, dintre care un living cu canapea extensibilă.
Sali de Conferinte:
Hotelul Silva dispune de 5 săli care pot găzdui o gamă largă de evenimente precum conferințe, seminarii, prezentări, intalniri etc.
Facilitati copii:
Pentru 1 copil in varsta de pana la 10 ani, cazat in camera cu adultii, se acorda gratuitate la cazare. Pentru 2 copii de pana la 10 ani se achita 50% din c/val unui loc de cazare si vor locui in aceeasi camera cu parintii. Copiii cu varste pana in 10 ani vor achita micul dejun. Pentru copiii cu varste peste 10 ani se va achita separat c/val micului dejun.
Hotelul nu acorda acces in spatiile de cazare sau de masa animalelor de companie.

Nota:
Tarifele afisate nu se aplica si in perioadele Sarbatorilor Pascale, a Rusaliilor, Sf. Marie, Sf. Andrei si 1 Decembrie. Pentru aceste sarbatori se achizitioneaza pachete de servicii definite.