Hotel Margaritar

Busteni, Muntenia, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Margaritar Busteni

Localizare:
Intr-un minunat decor montan la 200 m de soseaua DN 1 Bucuresti-Brasov, la intrarea in Busteni (Poiana Tapului) cu o priveliste reconfortanta asupra Masivului Bucegi.
Hotelul ofera posibilitatea de cazare, servirea mesei in restaurantul propriu, bar de zi cu biliard, sauna si sala de fitness, organizarea de cantonamente pentru sportivi. De asemenea, pune la dispozitia celor interesati de organizarea conferintelor si a seminariilor o sala de conferinta cu dotari moderne si nu in ultimul rand internet FREE-HOTSPOT GRATUIT.
Barul hotelului va sta la dispozitie cu o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare si va imbie la un joc de biliard.
Restaurantul cu o capacitate de 120 locuri, va ofera un meniu bogat de peste 90 preparate servite de un personal deosebit de amabil.
Cazare
42 locuri de cazare distribuite in:

  • 13 CAMERE DUBLE (2 camere cu pat matrimonial) dotate cu baie cu cabina¬† cu dus, telefon, tv cablu, balcon (10 camere), frigider;
  • 1 CAMERA TRIPLA dotata cu baie cu cabina cu dus, telefon,tv cablu, balcon, frigider;
  • 3 APARTAMENTE MICI DOTATE cu dormitor, living, camera pentru copil sau bar, baie cu cada, tv cablu, telefon, frigider si balcon;
  • 1 APARTAMENT MARE DOTAT cu 2 dormitoare, living si bar, baie cu cada, tv cablu, telefon, frigider si balcon.