Hotel Valea cu Pesti

Arefu, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 136 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Valea cu Pesti Arefu

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard
21.10
22.12
Mic Dejun 136 Lei
pers/noapte

Revelion Hotel Valea cu Pesti

Arefu, Muntenia, Romania

de la

2591 Lei

persoana/4 nopti

Vezi Tarife

Localizare:
Intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, ofera turistilor cazare si o priveliste minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras. Amplasat pe Transfagarasan, hotelul ofera cazare in apropierea lacului Balea, intr-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru, la doar 30 de minute de Balea Lac, la 12 km de Cetatea Poienari si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul drum Transfagarasan - DN7C, Complexul Turistic Valea cu Pesti va ofera servicii turistice tot timpul anului la un inalt standard de calitate.
Restaurant (capacitate 160 locuri).
Oferta Hotelului cuprinde serviciile de baza oferite de un complex turistic, cazare si masa, dar ofera si posibilitatea organizarii de seminare si conferinte, traininguri si diverse evenimente ca team-building, sarbatori de firma, nunti, botezuri, mese festive, inchideri de an, etc. Pe langa serviciile de baza oferite, complexul ofera servicii de agrement si petrecere a timpului liber atat in incinta complexului (pisicina interioara, sauna, jacuzzi, bowling, biliard, ping-pong), posibilitatea practicarii unor jocuri de salon (sah, rummy, table, carti de joc), cat si in afara acestuia prin practicarea unor activitatii ca: drumetii montane, agrement pe Lacul Vidraru sau activitati pe terenul de sport multifunctional aflat in dotarea complexului turistic (tenis, minifotbal, baschet, handbal, volei, etc). De asemenea, se vor organiza programe speciale cu diverse ocazii (ex. Valentine’s Day, Halloween, Craciun, Revelion, Pasti etc).
In plus, se pot organiza excursii la obiectivele turistice din zona, pe Transfagarasan si la Lacul Vidraru, precum si excursii in zonele limitrofe (municipiul Curtea de Arges si la obiectivele din zona Curtea de Arges).
Complexul dispune si de parcare proprie cu 40 locuri in incinta complexului turistic si inca 20 locuri in imediata apropriere, la o distanta de 150 m, in vecinatatea drumului national.
La demisol este amplasata zona SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi) si zona de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa) si o sala multifunctionala. La parterul complexului se afla receptia, barul de zi, sala de conferinte (capacitate 80 locuri, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player). Camerele oferite turistilor sunt amplasate la etajele 1-4.
Cazare:
Camera dubla superior - 2 paturi/pat matrimonial, vedere catre lac sau vedere catre terenul de sport, cu balcon, baie cu cada.
Camera dubla standard - mai mica decat camerele duble superior; pot fi cu 2 paturi/pat matrimonial, cu vedere catre lac sau vedere catre terenul de sport, cu balcon/fara balcon sau la mansarda - fara balcon, fara AC, baie cu dus/cada (se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 0-10 ani).
Nota:
Tarifele prezentate includ cazare, mic dejun si acces la piscina, sauna, jacuzzi si TVA
pentru al III-lea loc cu pat suplimentar (canapea) in camera dubla superior sau folosirea canapelelor din apartament/garsoniera se percepe un supliment de 80 LEI/PERS /ZI – cazare cu mic dejun si acces SPA
check-in: ora 16 00 – 19 00; check-out: ora 12 00
program mic dejun: 8 - 10; program restaurant: 12 – 22; program zona de agrement: 10 – 22
Hotelul asigura parcarea in limita a 60 locuri de parcare (40 de locuri in zona hotelului si 20 de locuri in parcarea din zona DN7C – 150 m de hotel) in ordinea sosirii la hotel (nu se fac rezervai pentru locuri de parcare
IN UNITATEA NOASTRA NU SE VAND TIGARI (in interiorul hotelului - orice spatii - interioare nu se fumeaza)
Internetul functioneaza la parametrii optimi in zona receptiei/lobby-bar; in camere semnalul poate fi fluctuant in functie de traficul total din hotel .
NU SE ACCEPTA ACCESUL CU ANIMALE DE COMPANIE
Nu se accepta introducerea si consumul de bauturi si produse alimentare in restaurant daca nu au fost achizitionate din cadrul acestuia