Hotel Dobru

Slanic Moldova, Moldova, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 111 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Dobru Slanic Moldova

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
25.10
20.12
Mic Dejun 111 Lei
pers/noapte

Localizare:
Complexul hotelier ”Dobru” este situat pe versantul estic al Carpaților Orientali, in pitoresca stațiune Slănic Moldova, la o altitudine de 530 de metri. Clădirea este construită in trepte, pe un perete stancos abrupt aflat chiar de-a lungul cursului paraului Slănic.
Localitatea Slănic este atestată documentar pentru prima oară la 1755. Aproape jumătate de veac mai tarziu, in 1800, serdarul Mihai Spiridon descoperă aici primul izvor de ape minerale, in timpul unei vanători de urși. La 1807, sunt descoperite și mai multe izvoare care devin, in scurt timp, o atracție pentru boierimea moldavă din prima jumătate a veaculului al XIX-lea. Primul stabiliment balnear din localitate datează din 1827 și era folosit doar de boierii care veneau la băi. Din păcate, el nu mai există, fiind distrus in Primul Război Mondial.
Conplexul Dobru a fost construit pentru a servi drept vilă de protocol pentru familia Ceaușescu. Din acest motiv, s-a acordat o atenție deosebită structurii și aspectului clădirii, care a fost mărită și extinsă in 2007. Astăzi, hotelul este impresionant prin arhitectura sa monumentală și prin complexitatea geometriei sale, care-l face să se muleze pe stanca ce-i servește drept fundație și, in același timp, ii face fațada vizibilă de la interior. Vederea hotelului ”Dobru” este completată de o largă deschidere către stațiune și către munții din jurul ei, priveliștea fiind magnifică.
Cazare:
Complexul Dobru dispune de 41 de camere cu baie, televizor, minibar și balcon, de unde se poate admira peisajul inconjurător. Alături de acestea, dispunem de un restaurant elegant, cu 120 de locuri, ideal pentru evenimente; bar de zi; sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri; parcare gratuită monitorizată video, și acces la complexul de agrement Teleconstrucția, care dispune de piscină cu apă incălzită, saună, jacuzzi, sală de fitness, tenis de masă, teren de tenis de camp acoperit.
Servicii masa:
Restaurant ideal pentru evenimentele speciale din viața ta, restaurantul Dobru asigură o ambianță rustică, specifică muntelui, pentru cei 120 de oameni pe care ii poate găzdui. Bucătarii noștri sunt bucuroși să-ți ofere bucate tradiționale, dar și specialități rafinate din bucătăria internațională. Prin ferestrele largi ale restaurantului, poți admira superbul peisaj montan ce ți se dezvăluie in fiecare direcție.
Facilitati:
In plus, clientii beneficiaza de acces GRATUIT la baza de agrement de la Vila Teleconstructia (piscina cu apa incalzita, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren tenis de camp acoperit).