Grand Hotel Traian

Iasi, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 34 Euro

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Grand Hotel Traian Iasi

  • Camera 1

Localizare:
Construit in 1882 de Gustave Eiffel și este situat excelent, in Piața Unirii din Iași, la cel mult 10 minute de mers pe jos de Teatrul Național, Catedrala Mitropolitană și principalele puncte de atracție ale orașului.
Hotelul Traian Grand are Wi-Fi gratuit in toate zonele și oferă atmosferă unică, confort, eleganță tradițională, o istorie fascinantă și facilități moderne.
Oaspeții pot să savureze o gamă largă de mancăruri rafinate la Restaurantul Traian, care are cocktail bar și 2 saloane. De asemenea, London Pub se află la parterul clădirii și servește băuturi.
Cele 4 săli multifuncționale ale Centrului de Conferințe Traian oferă soluția perfectă pentru conferințe, intalniri de afaceri și petreceri cu cocktail-uri.
Hotelul se află la cel mult 5 minute de mers pe jos de Gara din Iași și la 7 km de Aeroportul Iași. Serviciile de transfer sunt oferite la cerere și la un cost suplimentar. 
Cazare:
68 camere confortabile si elegante readuc amprenta si grandoarea originilor franceze ale hotelului. Eiffel Suite, Royal Suite, doua garsoniere, 17 camere single si 45 camere duble, doua camere pentru persoane cu dizabilitãti, decorate in tonuri luminoase de culoarea aurului vechi si bleu. Camerele și suitele elegante și confortabile au decor in nuanțe luminoase de auriu și albastru, mobilier clasic și dotări moderne, inclusiv TV cu ecran plat cu canale prin cablu și minibar.