Complex Cormoran

Murighiol, Dobrogea, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 118 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Complex Cormoran Murighiol

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Hotel
01.03
31.05
Mic Dejun 118 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Hotel
01.06
15.07
Mic Dejun 129 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Hotel
16.07
16.09
Mic Dejun 146 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Hotel
17.09
30.11
Mic Dejun 118 Lei
pers/noapte

Paste Hotel Cormoran

Murighiol, Dobrogea, Romania

de la

728 Lei

persoana/3 nopti

Vezi Tarife

Localizare:
Pe o insulă din Delta Dunării, complexul hotelier Cormoran oferă piscine in aer liber, o zonă de relaxare cu saună si un centru de fitness. Sunt disponibile 2 restaurante cu meniuri bogate, iar in cadrul proprietătii puteti degusta peste proaspăt.
Proprietatea organizează transferuri cu barca de la Uzlina. De asemenea, sunt disponibile excursii, tururi cu barca la Marea Neagră, observarea de păsări, echitatie si pescuit, la un cost suplimentar.
Conexiunea Wi-Fi este gratuită in zonele publice ale proprietătii. Aeroportul si gara din Tulcea se află la aproximativ 30 de minute de mers cu masina de Murighiol, unde proprietatea poate organiza transfer cu barca, la un cost suplimentar.
Cazare:
Toate camerele complexului Cormoran au aer conditionat si balcon. Fiecare cameră are un TV si o baie privată cu dus, uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

 

Hotel Cormoran

34 camere duble cu baie proprie, 2 garsoniere cu jacuzzi, aer conditionat, TV, telefon, restaurant, bar, terasa in aer liber, sauna, sala fitness, dotare 3 stele.

Vile TIP B

5 apartamente cu scara interioara, fiecare cu 2 dormitoare, 2 sufragerii, 2 bai, AC, TV, frigider, terasa, dotare 3 stele.

Vile Tip A

9 vile, fiecare cu 4 camere cu intrare separata, dotate cu AC, TV, grup sanitar, terasa, dotare 3 stele.