Croaziera Delta Dunarii si Marea Neagra

Dobrogea, Romania

   ship_short

Verifica oferte Croaziera Delta Dunarii si Marea Neagra Dobrogea

Cazare Croaziera de 7 nopti pe nava dniepr princess 3*+
Inclus
0RON
Cazare Pensiune completa (toate mesele incluse, fara bauturi)
Inclus
0RON
Cazare Toate taxele portuare
Inclus
0RON
Cazare Transfer bucuresti - fetesti - bucuresti
Inclus
0RON
Cazare Asistenta turistica in limba romana
Inclus
0RON

 

Nava MS Dnieper Princess ***+

Această navă a fost renovată în anul 2015 și dispune de capacițati de cazare pentru 260 pasageri. Toate cabinele sunt exterioare, distribuite pe 4 punți. Cabinele dispun de baie proprie, aer condiționat, sistem de încalzire si șistem de sonorizare. Nava dispune și de doua restaurante panoramice, lounge, salon, bar, recepție, magazin, coafor, spalatorie și de o punte superioara cu șezlonguri și o frumoasa promenada.

 

Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti - Fetești

În jurul prânzului plecăm cu autocarul din București catre portul Fetești, unde ajungem după aprox. 2 ore. Acolo ne asteaptă vasul MS Dnieper Princess. La ora 20:00 se ridică ancora și plecăm spre Delta Dunării și Marea Neagră.

Ziua 2. Sfântu Gheorghe

Ne continuăm croaziera pe Dunare, prin Deltă catre Sfântu Gheorghe și Marea Neagră unde sosim la aprox. ora 15:00. După amiază vă oferim o excursie opționala* pe canalele înguste ale deltei, cu barci pescarești. După încheierea excursiei se pleacă mai departe cu MS Dnieper Princess la aprox. ora 18:00.

Ziua 3. Sfântu Gheorghe – Mila 35

Sosim la Mila 35 dimineața devreme, de unde organizăm o excursie opțională* cu hidrobuse moderne pe canalele lăturalnice ale deltei. Dupa această excursie plecăm mai departe către Odessa.

Ziua 4. Odessa

Astăzi vă oferim o excursie opțională* in Odesa, verdele oraș-port ucrainian în care o sa vizităm principalele atracții locale. Seara ridicam ancora și plecăm mai departe către delta ucraineană.

Ziua 5. Vilkowo

Ajungem în cursul dimineții în Vilkowo. Aici organizăm o excursie opțională* cu tur al orașului, numit și “Veneția Deltei Dunării” și o excursie cu hidrobusele pană la malul Mării Negre, un loc plin de liniște și de o frumusețe rara.

Ziua 6. Ismail

Plecăm dimineața din Vilkowo și ajungem în jurul orei 14:00 în Ismail. Aici avem o excursie opționala* care include un tur de oraș, precum și o vizită la catedrala Pokrovski. Plecăm mai departe la ora 20:00.

Ziua 7. Fetești - Constanța

Sosim după prânz in Fetești de unde vă oferim o excursie opțională* către Constanța și Mamaia. În Constanța se face un tur de oraș cu vizitarea muzeului național de arheologie și istorie, după care avem timp liber aprox. 2 ore pentru plajă în stațiunea Mamaia. Ajungem înapoi la vas în jurul orei 20:00.

Ziua 8. Fetești - București

Dimineață după micul dejun ne debarcăm de pe nava Dnieper Pricess și plecăm cu autocarele spre București, unde ajungem după aprox. 2 ore.

*Pentru aceasta croazieră este nevoie de pașaport valabil minim 6 luni.

Excursii opționale neincluse în preț:

• Pachet excursii opționale România – 49 Euro / Persoană

• Pachet excursii opționale Ucraina – 69 Euro / Persoană

Servicii incluse

  • - Croaziera de 7 nopti pe nava Dniepr Princess 3*+
  • - Pensiune completa (toate mesele incluse, fara bauturi)
  • - Toate taxele portuare
  • - Transfer Bucuresti - Fetesti - Bucuresti
  • - Asistenta turistica in limba Romana