Hotel Parc

Mamaia, Dobrogea, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Parc Mamaia

  • Camera 1

Localizare:
HOTEL PARC din statiunea Mamaia este alegerea perfecta pentru a te bucura de un sejur minunat alaturi de familia sau prietenii tai. Amplasat pe plaja, la intrarea in Statiunea Mamaia, Hotel Parc te asteapta cu 380 de locuri de cazare in 170 camere duble si 14 apartamente nou mobilate si utilate, pentru a-ti oferi atat tie cat si familiei tale tot confortul de care aveti nevoie pentru o vacanta perfecta.
Dotari si servicii
Orice client al nostru este invitat si asteptat, oricand doreste, sa foloseasca piscina hotelului, creata special pentru tine si iti punem la dispozitie un salon de tratamente corporale si masaj.
Sala de fitness isi asteapta toti oaspetii care vor sa faca miscare si sa-si intretina corpul, cu benzi de alergat, biciclete si multe alte aparate de fitness.
Dupa aceasta relaxare binemeritata te invitam in restaurant Unique, cu un meniu "a la carte" special gandit pentru a-ti delecta papilele gustative cu preparate culinare internationale, pregatite cu dragoste de bucatarul nostru. Micul dejun este bogat si variat astfel incat sa iti incepi dimineata si cea mai importanta masa a zilei, cu produse proaspete si delicioase. Starea buna de spirit incepe cu un mic dejun gustos si variat!
La etajul 14 am creat Sky View Bar, un loc unic in Mamaia, datorita privelistii asupra statiunii Mamaia si asupra orasului Constanta.
Copiii sunt cel mai frumos lucru din vietile noastre. Am pregatit pentru ei un loc de joaca, amenajat in incinta restaurantului Unique, la interior si in exterior, la terasa restaurantului, si saptamanal avem pentru ei piese de teatru cu actori profesionisti, mascote si animatori pentru ca o vacanta reusita incepe cu bucuria copiiilor.
Pentru cei dornici sa plece din vacanta cu cate un suvenir, am pus la dispozitie un butique, cu o gama variata de produse.
Hotel Parc Mamaia reprezinta o alegere pe care orice iubitor de vacante relaxante ar trebui sa o faca atunci cand ajunge pe litoralul Marii Negre. Confortul, eleganta, calitatea serviciilor si experienta de ansamblu pe care turistii o au in hotelul nostru sunt tot atatea motive in plus pentru cei care vor sa se convinga de faptul ca au poposit in cel mai bun loc pentru ei si familie. Camerele duble, twin si apartamentele puse la dispozitia turistilor de Hotel Parc Mamaia acopera o gama variata de gusturi si sunt concepute astfel incat sa se potriveasca tuturor categoriilor de clienti care apeleaza la serviciile noastre. Familiile, cuplurile aflate in cautarea unei aventuri de neuitat si alte categorii de clienti, sosite in grupuri oricat de mari, pot gasi la Hotel Parc Mamaia locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat la malul marii, in cea mai de top statiune de pe litoralul Romaniei. Litoralul nostru ofera numeroase atractii celor care nu au ajuns sa viziteze toate locurile minunate prezente aici. Delta Dunarii, lacul Siutghiol, sporturile nautice si acvatice si cluburile pline de viata si distractie sunt doar cateva dintre acestea.
Te asteptam cu drag intr-o vacanta relaxanta la malul marii!
Servicii masa:
MASA: restaurant propriu Unique by Grill House si Sky View Bar (etaj 15),
- mic dejun bufet suedez, pranz si cina pe baza de cartela valorica.
HOTEL PARC MAMAIA va pune la dispozitie un spatiu foarte elegant, cu o atmosfera intima si preparate de premiat la concursuri gastronomice. Asadar, puteti servi masa in cadrul Restaurantului Parc Mamaia, oferind mai ales preparate din bucataria internationala. Bucatarul sef va ofera de asemenea si preparate culinare specifice restaurantului. Restaurantul si barul sunt locurile in care puteti savura bucate alese, bauturi fine si momente de relaxare. In restaurantul hotelului mai organizam si mese festive deosebite, va putem pune la dispozitie i ornarea restaurantului intr-un stil elegant si special, bucatarii nostri va vor delecta cu cele mai moderne preparate servite in sistem a la carte sau bufet.
Cazare:
Dotari camere
Toate spatiile de cazare sunt renovate complet si isi asteapta oaspetii pentru a-i bucura cu un confort demn de invidiat, precum si cu o priveliste pe care ei nu o vor uita niciodata. Totul este foarte bine pus la punct si organizat pana in cele mai mici detalii, astfel incat fiecare client al hotelului Parc Mamaia sa plece cu amintiri extraordinare de aici. O echipa de angajati profesionisti se ocupa de asigurarea unui confort sporit pentru oaspeti, caldura si ospitalitatea personalului nostru fiind argumente puternice care indeamna pe oricine sa se cazeze la hotelul nostru. In plus, facilitatile de care ei dispun in fiecare spatiu de cazare, fie camera dubla, camera twin sau apartament, se ridica la inaltimea asteptarilor tuturor, acestea incluzand acces la internet printr-o retea Wi-fi performanta si la o alta retea de mare viteza, cablu TV, aer conditionat pentru cele mai toride zile de vara, cartela magnetica pentru o siguranta sporita, minibar, telefon fix, uscator de par in baie, precum si un seif pentru depozitarea bunurilor de valoare.
Camerele sunt primitoare, culorile beige-visiniu folosite la amenajarea lor asigurand un confort si o relaxare de care oricine are nevoie atunci cand alege o vacanta relaxanta la mare.
Camera dubla matrimoniala/ twin standard - este camera cu un pat matrimonial pentru maxim doua persoane sau 2 paturi twin, si un copil cu un pat pliant suplimentar. Poate avea vedere laterala la mare sau vedere frontala la mare. Aceste camere sunt situate la etajele inferioare ale hotelului, etajele 1-4.
Camera dubla matrimoniala/ twin deluxe - reamenajate in 2018, aceste camere va ofera tot confortul de care aveti dumneavoastra nevoie. Sunt dotate cu un pat matrimonial pentru maxim doua persoane sau 2 paturi twin, in care se mai poate adauga inca un pat suplimentar pentru copii. In aceasta camera poate locui o familie compusa din doi adulti si doi copii optand pentru un pat suplimentar. Poate avea vedere laterala la mare sau vedere frontala la mare. Aceste camere sunt situate la etajele superioare ale hotelului, etajele 5-13.
Toate aceste camere sunt dotate cu minibar, telefon, televizor LCD, wireless gratuit in tot complexul, priza internet de mare viteza in camera, aer conditionat, birou, doua fotolii, uscator de par. La cerere va putem oferi fier de calcat sau va putem pune la dispozitie si serviciul de spalat/calcat.
Apartamentele si Sky Apart se disting in hotelul nostru prin spatiul si mai generos de care turistii beneficiaza. Aici se pot caza in principal familiile numeroase care vor sa aiba la dispozitie spatiul necesar pentru toti membrii familiei, indiferent de varsta lor.
Apartament standard - format din dormitor si linving. Living-ul are in dotare o canapea extensibila cu saltea Relaxa pentru maxim doua persoane. Dormitorul are in dotare pat matrimonial pentru maxim doua persoane. La cerere putem monta un pat pliant suplimentar pentru a cincea persoana.
Apartament Sky - amplasat la etajul 14, cu o panorama frontala la Marea Neagra, Sky Apart este compus din doua dormitoare cu cate un pat matrimonial, un living si doua bai separate.
Toate apartamentele dispun de o vedere superba la Marea Neagra.
Facilitati
Piscina Internet Sala de conferinte Parcare Restaurant Aer Conditionat Balcon Sala fitness
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0- 6.99 gratuitate la cazare si mic dejun;
- 7- 11.99 ani gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita micul dejun integral;