Hotel Aurora

Mamaia, Dobrogea, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 69 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Aurora Mamaia

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera dubla
05.05
13.06
Mic Dejun 69 Lei
pers/noapte
Camera dubla
14.06
27.06
Mic Dejun 89 Lei
pers/noapte
Camera dubla
28.06
10.07
Mic Dejun 117 Lei
pers/noapte
Camera dubla
11.07
17.07
Mic Dejun 138 Lei
pers/noapte
Camera dubla
18.08
24.08
Mic Dejun 129 Lei
pers/noapte
Camera dubla
25.08
31.08
Mic Dejun 100 Lei
pers/noapte
Camera dubla
01.09
07.09
Mic Dejun 78 Lei
pers/noapte
Camera dubla
08.09
29.09
Mic Dejun 69 Lei
pers/noapte

Oferta este valabila pentru sejururi minim 4 nopti.
Tarifele reprezinta oferta INSCRIERI TIMPURII , valabila pana la 31.12.2018.

Localizare:

In sudul statiunii, la cca. 25 m de plaja si in aproprierea parcului Aqua Magic a fost renovat complet in 2008, fiind structurat pe 10 niveluri, dotat cu trei lifturi silentioase de ultima generatie, rampa de acces pentru persoanele cu dezabilitati, iar in holul principal este amplasat Cafe-bar Aurora.
Cazare:
686 locuri in camere duble moderne dotate cu mobilier nou, aer conditionat, sistem de acces pe baza de cartela, frigider cu congelator, televizor cu cablu, baie proprie cu dus si balcon propriu, cu vedere laterala atat catre Marea Neagra, cat si spre Lacul Siutghiol.
Servicii masa:
Restaurantul Aurora, aflat in vecinatatea hotelului, are o capacitate de 600 locuri si include si o terasa, cu vedere spre mare, restaurantul dispune de aer conditionat, patru ecrane cu plasma si sonorizare de exceptie.
Agrement:
Complexul "Piscina Aurora" dispune de piscina pentru adulti, cu finisaje din vitroceramica are o suprafata a luciului de apa de 200 mp si o adancime variabila de la 1.1 la 1.8 m. Tratarea apei se face cu sterilizatoare UV, sistem ultrafiltrare si cu minimul de clor conform normelor in vigoare. Piscina pentru copii cu o suprafata de 40 mp si o adancime de 0.7 m are in plus fata de piscina pentru adulti, un sistem de tratare a apei cu Ozon.
Complexul este dotat cu dusuri, mobilier de piscina (150-200 sezlonguri, umbrelute si masute), grupuri sanitare moderne si tot in incinta este amenajat un bar cu bauturi racoritoare si inghetata
Accesul in complex este gratuit doar pentru turistii cazati la hotelul Aurora, care vor beneficia in limita disponibilului si de sezlonguri si masute.
Intre hotel si Restaurant este amenajat loc de joaca pentru copii, dotat cu echipamente securizate
Servicii fara plata:
Pastrarea obiectelor de valoare, internet wireless in tot Complexul Aurora (camere, hol, bar, restaurant, piscina), primirea si pastrarea corespondentei, trezire la cerere, pastrarea bagajelor, informatii turistice si culturale.
Servicii cu plata:
Parcare cu o capacitate de 150 locuri, proprietatea Primariei, telefon (la receptie), comenzi taxi, servicii postale, spalatorie si curatatorie.

Tarifele de mai sus includ TVA si sunt valabile pentru sejururi de minim 4 nopti.

In sezonul 2019, serviciile de masa vor fi oferite exclusiv de Restaurantul Aurora. Se pot comercializa urmatoarele pachete turistice: cazare cu mic dejun, cazare cu demipensiune, cazare cu pensiune completa.
In cadrul pachetului turistic standard micul dejun este obligatoriu si este inclus in tariful de cazare. Acesta va fi servit sub forma de bufet suedez. (Exceptie : cand numarul turistilor care servesc micul dejun este mai mic de 40). Pranzul si cina sunt optionale si vor fi servite fie a la carte, fie in regim autoservire.

Facilitati pentru copii la masa: Se accepta in camera 2 copii cu varsta mai mica de 5 ani care au micul dejun gratuit. Pentru copiii cu varsta intre 05-12 ani se va achita 50% din valoarea micului dejun. Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani se va achita micul dejun integral.
Pentru a beneficia de aceasta gratuitate Ia reducere a tarifului la mic dejun, turistul va prezenta la receptie copia certificatului de nastere al minorului/minorilor care vor fi cazati impreuna cu parintii.