Hotel Cometa

Jupiter, Dobrogea, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Cometa Jupiter

Oferta nu mai este valida

HOTEL COMETA este situat chiar pe malul marii (la aprox.20 m de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aprox.500 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece vacanta de vara. Acesta pune la dispozitie 220 spatii de cazare.

Dotari si servicii

Hotelul dispune de bar de zi, seif la receptie, loc de joaca pentru copii, internet, parcare pazita in limita locurilor disponibile, lift, parcare (contra cost).

Nu se accepta animale de companie.

Servicii masa

MASA: sistem bonuri valorice, la cel putin trei restaurante din zona.

Dotari camere

Camerele duble parter standard au in dotare baie proprie, TV, frigobar, balcon si aer conditionat. Acestea sunt camere duble matrimoniale.

Camerele duble parter superior sunt identice ca si dotari cu camerele duble parter standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele duble standard au balcon, TV, frigobar, aer conditionat. si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor).

Camerele duble superior sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, TV, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor).

Camerele triple superior sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele de familie sunt gen garsonieră şi au în dotare un pat matrimonial şi un pat de o persoană, balcon mare, TV LCD, frigider, aer conditionat si o suprafata de aproximativ 25 mp. Vederea acestora este spre Padurea Comorova si se vor valorifica numai la cerere si cu aprobarea hotelului.