Hotel Venus

Slanic Moldova, Moldova, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 200 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Venus Slanic Moldova

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Confort
01.04
31.05
Pensiune completa 200 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Confort
01.06
30.09
Pensiune completa 230 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Confort
01.10
31.12
Pensiune completa 200 Lei
pers/noapte

Hotelul clasificat la 2 stele. Are 10 etaje, parter si subsol. Dispunem de parcare proprie, gratuită pentru oaspetii nostri, cu o capacitate de 40 de locuri. In cadrul hotelului, vă oferim servicii de cazare, masă divertisment si tratament.
Cazare
Pentru cazare avem disponibile 385 locuri de cazare distribuite in 177 de camere duble (total 354 locuri), 5 suite (total 15 locuri) și 8 apartamente (total 16 locuri) . Camerele au 2 paturi individuale sau matrimoniale, televizor, telefon, grup sanitar propriu și minibar – la cerere in functie de disponibilitate. Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor si baie. Au pat matrimonial in dormitor si canapea extensibilă in living. Sunt dotate cu 2 televizoare.
Alimentatie publică
Dispunem de 3 unităti de alimentatie publică: restaurant, bar de zi și terasă. Restaurantul are capacitatea maximă de 220 de locuri, in sistem „à la carte”. Formatia muzicală a restaurantului vă va incanta in fiecare seară, cu exceptia serii de luni, după ora 18:00. Organizăm de asemenea, mese festive. Programul restaurantului este de la 8:00 la 23:00, zilnic. Barul de zi este deschis zilnic de la 8:00 la 23:00.
Vă oferim posibilitatea de a organiza conferinte, prin cele 2 săli de 150 si respectiv 40 de locuri, pe care le punem in mod gratuit la dispozitia grupurilor cazate la noi. Sălile de conferintă au acoperire wireless pentru internet, flipchart si ecran de proiectie.
Baza de tratament se află in incinta hotelului, are o suprafată de 452m² si poate asigura zilnic pină 1.080 de proceduri medicale, efectuate de către personal medical. Principalele afectiuni tratate la noi, sunt cele ale aparatului digestiv, hepato-biliare, aparatului locomotor, căilor respiratorii, metabolice si de nutritie, reumatismale, circulatorii si de recuperare.
Servicii gratuite:
Informații turistice și culturale
Pastrarea obiectelor de valoare
Păstrarea bagajelor
Acordarea primului ajutor in caz de urgență
Trezirea clienților la cerere
Primirea și transmiterea mesajelor și corespondentei
Informații privind orarul mijloacelor de transport
Acces gratuit la internet wireless, in holul de la receptie
Servicii cu plată:
Fax / Lucrări de secretariat / Vanzare de carți poștale
Spălătorie / curățatorie
Inchiriere sală de conferințe / Organizare de diverse evenimente
Procurarea de bilete pentru evenimente
Tratament: proceduri de intreținere medicală și ingrijire corporală
Tratament
Tratamentul balneoclimateric se efectuează in baza de tratament proprie aflată in incinta hotelului, accesul turiștilor la această bază fiind doar prin interiorul hotelului
Turiștii care accesează baza de tratament vor fi obligați să respecte normele legale prevăzute de legislația medicală in vigoare (cu privire la tipul/modelul formularelor de trimitere)
Asigurăm (in intervalul luni – vineri, intre orele 08:00 – 16:00) două proceduri diferite de balneo, fizio, kineto sau electroterapie, in funcție de natură bolii care se tratează, precum și de specificul stațiunii SLĂNIC MOLDOVA (profil digestiv și respiratoriu) conform prescripțiilor medicale făcute de medicii specialiști ai bazei de tratament
Asigurăm accesul turiștilor, pe intreaga perioadă a sejurului, in vederea efectuarii curei de ape (CRENOTERAPIA) la toate izvoarele de apa minerala aflate in statiunea Slanic Moldova (fie la izvorul principal fie la cele similare recomandate de medicul specialist al bazei de tratament);
AFECTIUNILE TRATATE IN BAZA DE TRATAMENT
Tratamentul se efectuează in baza de tratament aflată in incinta clădirii unde se asigură cazarea și masa. Deplasarea beneficiarilor de bilete de tratament balnear si/sau odihnă se face numai prin incinte inchise, fară a iesi din imobil sau complex de imobile.
Se tratează urmatoarele afecțiuni:
afecțiuni ale aparatului digestiv.
gastrita cronică (hipoacidă și hiperacidă)
ulcer duodenal prin cură cu izvoarele: 1, 1bis, 15, 8, 10 si tratament fizioterapic, solux, parafină, unde scurte
afecțiuni ale ficatului și căilor biliare:
hepatita cronică
dischinezii biliare sicolecistite cronice
litiaza biliară (izvor 1, 1bis, 15 si tratament fizioterapic: solux, parafină, unde scurte)
afecțiuni ale aparatului respirator:
rinite alergice
laringite cronice
boli profesionale
bronsita cronică
astm bronsic(aerosoli cu izvorul 5, unde scurte, solux, salină)
afectiuni ale aparatului locomotor:
reumatism degenerativ si articular
spondiloze prin tratament fizioterapic cu: curent diadinamic, ionizari, parafina, bai galvanice, ultrasunet, bai cu plante, masaj
boli de nutriție:
obezitate și diabetul zaharat(prin cura internă cu izvorul 1, 1 bis, 15 și tratament fizioterapic-masaj, băi cu bule, băi galvanice și dus subacval)
afectiuni neurologice:
nevrozele cronice compensate (tratament cu magnetodiaflux, masaj, băi cu bule, băi cu plante și kinetoterapie)
Detalii proceduri realizate in baza de tratament – MODUL DE REALIZARE
Fizioterapie
Este practica medicală care, prin intermediul unui ansamblu de terapii fizice (caldură, presiune, lumină, curent electric) folosite atat pentru prevenție cat și pentru tratament, dezvolta, intreține și recuperează capacitățile fizice funcționale și motrice individuale.
Toate procedurile de fizioterapie sunt noninvazive, nu provoacă durere sau alte senzații neplăcute.
Procedurile de fizioterapie sunt:
Biostimulare laser
Curenti terapeutici
Ultrasunet
Bai galvanice
Magnetodiaflux
Unde scurte
Biostimulare laser
Este tehnica medicală care foloseste laser de joasă putere pentru a stimula sau a inhiba anumite funcții celulare.
Terapia cu laser are multiple aplicații in fizioterapie, de la terapia durerii pană la biostimularea celulară.
O parte importantă a efectelor biostimulării laser sunt: diminuarea durerilor acute și cronice, accelerarea vindecării plăgilor cu favorizarea cicatricilor elastice, acelerarea formării și creșterii calusului, regenerarea mai rapidă a nervilor sectionati. Tratamentul cu laser s-a dovedit a avea rezultate foarte bune in afectiuni postraumatice (ex. status post plastie de ligamente) și afectiuni reumatice.
Curenti terapeutici
Curenții folosiți in fizioterapie (curenți diadinamici, curenți interferentiali, TENS, ionizare, galvanizare, electrostimulare musculară și nervoasă) modulează percepția dureroasă la nivelul nervilor motori și senzitivi sau stimulează contracțiile musculare și implicit circulatia sanguină cu efecte biochimice locale antiinflamatoare și miorelaxante.
Tratamentul cu curenti terapeutici are efecte bune in afectiunile neurologice și afecțiuni reumatismale.
Ultrasunet
Tratamentul cu ultrasunet produce un micromasaj la nivelul țesuturilor, asigurand o penetrare in profunzime a substanțelor antiinflamatoare sub forma de gel, in funcție de doză poate să facă o incălzire a țesuturilor tratate. Acest tratament de fizioterapie are efect decontracturant și de stimulare a circulatiei sanguine.
Este folosit cu succes in recuperarea medicală sportivă și reumatismală.
Băi galvanice
Băile galvanice combină acțiunea curentului continuu și neofaradic cu efectul termic al apei.
Băile galvanice sunt folosite in fizioterapie in principal pentru terapia durerii de origine nervoasă sau musculară, in insuficiența venoasă cronică, atrofii musculare după imobilizari prelungite.
Magnetodiaflux
Efectul campului magnetic asupra organismului uman este foarte complex, avand efecte asupra schimburilor de substanțe intre celule, implicit asupra metabolismului, de asemenea efecte endocrine și asupra sistemului nervos vegetativ.
Efecte bune in stres, oboseala cronică și recuperare medicală ortopedică (ex. status post fracturi)
Unde scurte
Este o metodă de fizioterapie care folosește proprietățile campului condensator generat de curenți de inalta frecvența cu proprietatea ca la trecerea prin țesuturi produce căldura in profunzime.
Avantajul terapiei cu unde scurte constă in penetrabilitatea mult mai mare in comparatie cu alte metode de fizioterapie.
Terapia prin caldură este recomandată indeosebi in afecțiuni cronice ale incheieturilor, pentru dureri articulare sau afecțiuni cauzate de tulburări ale circulației periferice venoase ale membrelor.

Băi cu plante medicinale (FITOBALNEOLOGIA)
Băile cu plante medicinale (fitobalneologia) constituie o metodă naturală de ameliorare a functiilor organismului. De asemenea introducerea plantelor medicinale la apa de baie, ajută la vindecarea unor afectiuni.
Se pot face: băi generale, băi locale (băi de sezut, băi ale picioarelor) si/sau băi de aburi.
Principiile active din apa de baie pot proveni din două surse fitoterapeutice; fie dintr-o infuzie concentrată care se adaugă apei, fie din plante adăugate direct apei de baie.
Hidromasajul (duș subacval)
Dus subacval partial si general, sub formă de jet de apă sub presiune proiectat de tegument.
Presiunea jetului de apă este de 2-4kg/cm2.
Necesită efectuarea de către un asistent medical.
Masoterapia
Un grupaj de exercitări mecanice de tip manual asupra tegumentului.
Masajul manual este efectuat de personal medical specializat - maseuri sau asistenti medicali, specialitatea masoterapie.
Solux
Tehnica de aplicare: becul se ridica la distanta de un metru de tegument si se tine cca 10 - 15 minute, cind se aplica pe o suprafata mai mica, si intre 5 – 20 minute in general.
In cazul cefaleei si migrenei se aplica SOLUX cu lumina albastra in regiunea cefei.
Mod de actiune: datorita caldurii locale se produce o vasodilatatie periferica si actiune sedativa asupra terminatiilor nervoase periferice.
Electroterapia
Inseamna folosirea curentului electric in scop terapeutic.
Dupa forma de curent, electroterapia cuprinde:
galvanoterapia (curentul continuu);
fa-radoterapia (curentul alternativ);
derivatii lor (curentii de joasa frecventa, de medie si inalta frecventa);
fototerapia (energia luminoasa – SOLUX, radianta).
Sistemul gastro-intestinal
Efectele aciditătii in exces pot fi evidente de la un capăt la celălalt al sistemului nostru gastro-intestinal. Se poate manifesta ca un reflux acid incepand cu tractul digestiv pană la constipatie sau colită. Ulcer, calculi biliari si probleme inflamatorii intestinale, toate sunt legate direct sau indirect de aciditatea crescută din tesuturi. Tractul digestiv, numit cateodată al doilea creier, este important pentru toate functiile corpului nostru, de aceea trebuie să functioneze perfect, asta insemnand corectarea dezechilibrului acid-alcalin. Dacă tractul digestive se prezintă ca un mediu acid acesta va deveni gazda ideală pentru bacterii si ciuperci dăunătoare, despre care se consideră că sunt rădăcina multor afectiuni. In consecintă, corectarea echilibrului pH-ului nu va atenua doar problemele de sănătate intestinale, ci va avea impact de multe ori semnificativ si asupra altor părti ale organismului.
Programul zilnic de lucru este de 8 ore (08:00 – 16:00), pentru intreaga perioada de tratament, cu respectarea prevederilor Ministerului Sanatatii, unde personalul medical calificat, respectiv doctorul specialist, are program de 7 ore pe zi.
Incepand cu acest sezon avem in vedere planificarea unui program de lucru care sa poata asigura servicii medicale, inclusiv executarea anumite proceduri, si in intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv perioada de weekend. In principiu, in functie de numarul de personal, de solicitarile pacientilor si de recomandarile medicului specialist dorim sa asiguram un serviciu de garda medical pentru a interveni operativ in cazurile in care in anii precedenti solicitam ajutorul serviciului de ambulanta din localitatea Tg Ocna, acesta fiind cel mai apropiat serviciu de urgenta medicala.
Durata fiecarei proceduri este stabilita de medicul specialist BFT in functie de afectiune, de parametrii echipamentelor utilizate si de caracteristicile tehnice ale acestora.
Orele de tratament sunt fixate prin serviciul de planificare medicala, ordinea efectuarii fiind indicata de medicul de cabinet, tinand cont de starea de sanatate a pacientului, de importanta procedurii in afectiunea respectiva, de calificarea personalului din baza de tratament si de numarul personalului care sa asigure servicii de calitate.