Hotel Petrolul

Eforie Nord, Dobrogea, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 161 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Petrolul Eforie Nord

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Modernizata
13.07
31.08
Pensiune completa 195 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Modernizata
01.09
15.09
Pensiune completa 161 Lei
pers/noapte

Petrolul

Eforie Nord, Dobrogea, Romania

de la

160 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife

Oferta odihna include cazare loc in camera dubla 3* modernizata, pensiune completa meniu fix (intrare cu masa de pranz).
Pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul – tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si trei proceduri de tratament / zi / persoana. *Tarife valabile pentru sejururi de minim 3 nopti


Localizare:
Hotelul, amplasat in cenrtrul statiunii,
Cazare:
Hotelul dispune de 316 locuri la 3* (158 camere ) si 22 locuri clasificate la 2* (11 camere).
Servicii masa:
Restaurante/Baruri: Restaurantul PETROLUL *** cu o capacitate de 340 locuri (modernizat integral).
Tratamente balneare: Baza de tratament din cadrul hotelului PETROLUL este data in functiune in anul 2011 si cuprinde cabinete si spatii pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: afectiuni reumatismale si ale aparatului locomotor, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni ale aparatului cailor respiratorii, afectiuni endocrine, afectiuni dermatologice.
Resurse naturale folosite: apa minerala din Lacul Techirghiol, namol sapropelic din Lacul Techirghiol, apa sarata de mare.
Proceduri majore: Bai de namol, hidrokinetoterapie de grup in bazin cu apa sarata provenita din lacul Techirghiol, cataplasme cu namol, cataplasme cu parafina, aerosoli cu apa sarata cu apa sarata de mare, bai galvanice.
Proceduri adiacente: drenaj limfatic, electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete), unde scurte, laser, kinetoterapie, masaj, bai de plante.