Hotel Fortuna

Eforie Nord, Dobrogea, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 47 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Fara Masa

Verifica oferte Hotel Fortuna Eforie Nord

  • Camera 1

Camerele se comercializeaza in segim single numai cu acordul prestatorului.
Nu exista disponibilitate in perioada 30.07-10.08.2018.

Localizare:
In centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja, hotel Fortuna ofera tuturor oaspetilor posibilitatea de a petrece o vacanta relaxanta si odihnitoare la malul marii, complet renovat in anul 2011, hotelul dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, gradinita celor mici (in interiorul hotelului), Club Biliard, divertisment pentru copii, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-03 ani, mini centru SPA (masaj, sauna), piscina pentru adulti si copii, sala de fitness, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless in tot hotelul.
Cazare:
147 camere duble si 12 apartamente.
Camere: mobilier nou, minibar, tv, sistem climatizare, baie cu dus, balcon, pardoseala gresie. Acces pe baza de cartela magnetica. Nu se accepta aimale de companie.
COPII (in camera cu 2 adulti): maxim 2 copii 0-13.9 ani, cazare gratuita fara pat suplimentar; pentru pat suplimentar se achita 35% dintr-un loc; 14-15.9 ani achita 65% dintr-un loc cu pat suplimentar; se accepta un singur copil 14-15.9 ani in camera dubla; peste 16 ani sunt considerati adulti.
Servicii masa: in sistem bonuri valorice. Restaurantele unde se poate servi masa sunt: Restaurant Donelli, Restaurant Grand, Restaurant Panoramic, Terasa Dana, Terasa Litoral. Pentru a beneficia de toate serviciile complexului turistii au obligativitatea sa poarte pe toate perioada sejurului bratara de identificare.

NOU:
- GRATUIT!! PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII - Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Accesul se face pe baza de bratari si se asigura prosoape. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.
- GRATUIT!! Business Corner - serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limita disponibilitatii).