Hotel Parc

Moneasa, Crisana, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Parc Moneasa

  • Camera 1

Localizare:
In centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare.
Cazare:
48 camere clasificate la categoria 3 stele cu 1, 2 sau 3 paturi si 4 apartamente cu 2 locuri respectiv un apartament cu 4 locuri, confortabile, unice ca si design, camerele fiind dotate cu grup sanitar propriu dotat cu uscator de par (baie cu dus, baie cu cada sau jacuzzi), tv, telefon, minibar, frigider, balcon, internet prin cablu si wireless.
Servicii masa:
Hotelul dispune de doua saloane de restaurant, un salon de mic dejun, 2 baruri si doua terase.
Serviciile de masă pentru pachetele turistice : - micul dejun ,pranzul si cina sunt servite in sistem bufet (daca numarul turistilor este mai mare de 15 ) iar daca numarul turistilor este mai mic de 15 se ofera variante de meniu fix.
Conferinte:
3 sali amenajate pentru participantii la diverse intalniri: traininguri, simpozioane, conferinte cu o capacitate de 20-30 locuri;
o sala de conferinta ultramoderna cu dotari corespunzatoare (videoproiector, ecran. flipchart, sonorizare, LCD) cu utilitate pentru diverse evenimente (traininguri, simpozioane, nunti, aniversari) cu o capacitate de 180 locuri.