Revelion Hotel President

Baile Felix, Crisana, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 2805 Lei

   Fara transport

5 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Revelion Hotel President Baile Felix

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla Standard
29.12 5 nopti Pensiune completa 2805 Lei
pers/sejur

Pachetul include:
cazare 5 nopti in camera dubla standard, masa (pensiune completa bufet la mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice), masa festiva de Revelion, Carnaval in data de 01.01.2020, divertisment, loc in camera dubla. In cadrul mesei festive de Revelion este inclusa si bautura.
Facilitati/gratuitati: piscina interioara/exterioara cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, internet gratuit, parcare interioara pazita.
Mentionam ca turistii cazati in camerele standard ,vor servi cina festiva de Revelion si cea din 1 ianuarie de Carnaval, in restaurantul Hotelului AquaPresident, nu in sala mare de evenimente. Meniul si programul sunt identice. Aceasta repartizare este necesara deoarece sala mare de evenimente nu are suficiente locuri pentru a acoperi intregul necesar de locuri.
Oferta speciala:
Clientii cu pachet de Revelion vor beneficia o reducere de 25% din tariful de acces la Aqua Park President si un voucher de acces gratuit in Aqua Park, pentru 2 zile, in perioada sejurului.

Localizare:
Hotelul este situat la iesirea din statiuna Baile Felix spre Beius.
Informatii si dotari hotel
Servicii masa:
Restaurantul Principal
momentan este aflat in construcție un restaurant nou, cu o capacitate de 400 de locuri.
Pană la finalizarea lucrărilor de construcție, mesele se servesc la Sala de Evenimente.
Taverna boierului
O construcție aparte, situată in curtea hotelului, cu capacitate de pană la 60 de locuri, a fost inaugurată in 2013. Construcția din lemn și sticlă, cu suprafețe vitrate mari, oferă un cadru intim de petrecere a unor evenimente speciale. Ideală pentru organizarea de botezuri, majorate sau onomastici, fiind total separate de restul clienților. Dispune de o bucătărie open-space, care face ca atmosfera să fie și mai caldă și familiară. Taverna Boierului poate fi ușor configurată pentru lansări de produse, expoziții de artă sau conferințe.
Sală de evenimente
Cu o capacitate de pană la 350 de locuri la masă și de 500 de locuri in aranjament de conferințe, Sala de evenimente reprezinta locul principal pentru evenimentele mari, ținute in cadrul Hotelului.
Mai multe informații găsiți aici:
Sali de conferinta: 3 - prima de 150 locuri dotata cu ecran, flipchart, videoproiector si instatalatie de traducere simultana, acces la internet; a doua de 40 locuri dotata cu ecran, flipchart, videoproiector, acces la internet si atreia de 25 locuri dotata cu ecran, flipchart, videoproiector, acces la internet.
Cazare:
Hotelul President vă pune la dispoziție 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate in aripa nouă a complexului finalizată in luna iunie 2011 intr-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Complexul President este un cadru perfect atat pentru un concediu cu familia cat și pentru organizarea de conferințe, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunți, botezuri, zile onomastice, etc.).
Situarea lui la liziera pădurii, la o distanță de 5 minute de agitația stațiunii Băile Felix fac din acesta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
Observatii:
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.
Se asigura gratuit: accesul la piscina, parcare, sauna, jacuzzi.
La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.
Nu se accepta accesul cu animale de companie.
Tratament:
In cadrul centrului de sănătate a Hotelului President, personalul medical de specialitate vă pune la dispoziție următoarele tratamente: electroterapie, unde scurte, ultrasonoterapie, laserterapia, magnetoterapie, masaj terapeutic, termoterapie, hidroterapie, kinetoterapie, elongații.
Centrul de Sănătate President este condus de Dr. Moraru Gheorghe, reputat medic specialist in recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, cu o vechime de peste 35 de ani in domeniu. Fost cadru universitar (conferențiar) al Facultății de Kinetoterapie, Dr Moraru a coordonat peste 40 de lucrări de licență in kinetoterapie și a scris două cărți de specialitate. Dr Moraru a fost medic coordonator al Spitalului Clinic de Recuperare Felix, fiind decorat cu ordinul “Meritul sanitar” in grad de cavaler. Echipa condusă de dansul in cadrul Centrului de Sănătate President este compusă din profesioniști in domeniul recuperării medicale.
Hotel President vă oferă in exclusivitate in Băile Felix:
Peloidoterapie (terapie) cu nămol sapropelic (nămol rezultat prin putrefacția materiei organice in lipsa oxigenului, de culoare neagră și cu miros sulfuros) de Balta Albă, care prin
compoziția sa chimică (anioni și cationi)
termopexie (capacitatea de reținere a căldurii)
ph-ul alcalin (intre 9-10)
are un efect extrem de benefic asupra: pielii (psoriazis, eczeme cronice), circulației arteriale, afecțiuni reumatismale:
de tip degenerativ (artroze)
de tip inflamator cronic stabilizat (spondilita, poliartrita reumatoidă)
afecțiuni posttraumatice ale aparatului locomotor
afecțiuni neurologice centrale și periferice
afecțiuni ginecologice (metrite, anexite, sterilitate).
Extractele naturale (100%) din acest nămol (sare, spumant de baie, extract de alge) pe langă indicațiile de mai sus au efect deosebit asupra sistemului imunitar, nervos central cu rol sedativ și antistres. Extractul de alge care conține aminoacizi, vitamine și oligoelemente, are un efect benefic in aplicarea facială (mască) in prevenirea ridurilor, protecție in prevenirea iritațiilor, in acneea purulentă).
Protocolul terapeutic prevede că la terminarea ședinței se face o impachetare uscată care prin hipersudorație duce la eliminarea toxinelor din organism (similar cu sauna dar mult mai suportabilă pentru pacient).
Vă mai punem la dispoziție băi de plante (flori de fan, lavandă, crușin) cu efect sedativ și antistres. Deasemenea puteți beneficia de duș subacval cu extract de sare.
Aplicarea nămolului se face fie sub formă de baie cu nămol, fie oncțiune (ungere) pe zonele afectate.
Toate procedurile au la bază apa termală.