Paste Hotel President

Baile Felix, Crisana, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1100 Lei

   Fara transport

3 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Paste Hotel President Baile Felix

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla Standard
30.04 3 nopti Pensiune completa 1100 Lei
pers/sejur

Pachet tratament 7 nopti la Hotel President

Baile Felix, Crisana, Romania

de la

478 Euro

persoana/7 nopti

Vezi Tarife

Pachetul include:
Cazare 3 nopti in camera dubla standard
Masa:masa (pensiune completa - bufet, mic dejun pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice).
Pranz tematic – bauturi alcoolice incluse.
Facilitati/Gratuitati
Hotel President: acces la piscinele si saunele hotelului President, o zi de gratuitate in cadrul Aqua Park-ului si 25% reducere in celelalte zile.
Internet gratuit wireless, parcare

Localizare:
Hotelul este situat la iesirea din statiuna Baile Felix spre Beius.
Informatii si dotari hotel
Servicii masa:
Restaurantul Principal
momentan este aflat in construcție un restaurant nou, cu o capacitate de 400 de locuri.
Pană la finalizarea lucrărilor de construcție, mesele se servesc la Sala de Evenimente.
Taverna boierului
O construcție aparte, situată in curtea hotelului, cu capacitate de pană la 60 de locuri, a fost inaugurată in 2013. Construcția din lemn și sticlă, cu suprafețe vitrate mari, oferă un cadru intim de petrecere a unor evenimente speciale. Ideală pentru organizarea de botezuri, majorate sau onomastici, fiind total separate de restul clienților. Dispune de o bucătărie open-space, care face ca atmosfera să fie și mai caldă și familiară. Taverna Boierului poate fi ușor configurată pentru lansări de produse, expoziții de artă sau conferințe.
Sală de evenimente
Cu o capacitate de pană la 350 de locuri la masă și de 500 de locuri in aranjament de conferințe, Sala de evenimente reprezinta locul principal pentru evenimentele mari, ținute in cadrul Hotelului.
Mai multe informații găsiți aici:
Sali de conferinta: 3 - prima de 150 locuri dotata cu ecran, flipchart, videoproiector si instatalatie de traducere simultana, acces la internet; a doua de 40 locuri dotata cu ecran, flipchart, videoproiector, acces la internet si atreia de 25 locuri dotata cu ecran, flipchart, videoproiector, acces la internet.
Cazare:
Hotelul President vă pune la dispoziție 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate in aripa nouă a complexului finalizată in luna iunie 2011 intr-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Complexul President este un cadru perfect atat pentru un concediu cu familia cat și pentru organizarea de conferințe, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunți, botezuri, zile onomastice, etc.).
Situarea lui la liziera pădurii, la o distanță de 5 minute de agitația stațiunii Băile Felix fac din acesta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.