Hotel Muncel

Baile Felix, Crisana, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 89 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Hotel Muncel Baile Felix

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla 2* + Tratament
29.03
15.06
Demipensiune 89 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 2* + Tratament
29.03
15.06
Pensiune completa 105 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 2* + Tratament
16.10
15.12
Demipensiune 89 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 2* + Tratament
16.10
15.12
Pensiune completa 105 Lei
pers/noapte

Seniori activi 7 nopti la Hotel Muncel

Baile Felix, Crisana, Romania

de la

713 Lei

persoana/7 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Seniori activi 10 nopti la Hotel Muncel

Baile Felix, Crisana, Romania

de la

1001 Lei

persoana/10 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Seniori activi 12 nopti la Hotel Muncel

Baile Felix, Crisana, Romania

de la

1180 Lei

persoana/12 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Oferta de tratament include cazare loc in camera dubla 2* cu mic dejun ,demipensiune sau pensiune completa .
Serviciile si pachetele care conțin tratament se valorifică doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurărilor sociale de sănătate romanesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S. , dovada de asigurat (adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie) si cardul de sănatate activat.
In cazul in care turiștii nu prezintă biletul de trimitere, pentru tarifele/ pachetele cu tratament inclus, se va plăti un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).
2.Tratamentul balnear include 1 consultație inițială, 1 consultație finală si un număr de procedure pe zi conform specificațiilor pachetului, cu excepția sambetelor, duminicilor si a sărbatorilor legale.
3.Copiii invarstă de pană la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, in cazul in care nu se solicită pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar (pat pliant) este de 33 lei/zi ,cazare fără mic dejun.
4.In cazul pachetelor de servicii derulate in două perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.

Localizare:
Oradea: 10 km; (Aeroport Oradea: 13 km);
Arad: 124 km;
Cluj: 157km;
Satu Mare: 146 km.
Cazare:
400 locuri cazare in camere cu două locuri și 2 apartamente; 12 etaje .
Dotare camere: baie cu duș, telefon, tv cablu,frigider/minibar frigorific (se inchiriaza la receptie in limita disponibilitatilor) o parte dintre camere au balcon.
Servicii masa:
Restaurante/Baruri: Restaurantul Clasic Muncel**, categoria 2* - cu o capacitate de 80 locuri; 3 săli cu un total de 390 locuri; bar de zi cu 40 locuri; bar de zi strand Muncel cu 20 locuri.
Baza de tratament
Afecțiuni tratate:

afecțiuni reumatismale inflamatorii (poliartrită reumatoidă, spondiloză anchilozantă);
afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală si lombară, poliartroză);
afecțiuni reumatismale abarticulare;
afecțiuni posttraumatice;
afecțiuni neurologice periferice;
afecțiuni neurologice centrale;
afecțiuni ginecologice;
afecțiuni asociate (boli de nutriție și metabolism, boli endocrine).
Procedurile efectuate includ:
băi cu apă termală in căzi și bazine;
kinetoterapie;
electro și hidroterapie;
aerosoli și inhalații;
gimnastică medicală, masaj medical.
Agrement in stațiune: Lacul cu Nuferi, Biserica cu Lună (1784), excursii pe dealul Șomleu, Avenul de la Betfia (care este și rezervație paleontologică), Rezervația Naturală Paraul Peța, Capela de la Haieu (sec. XIV), Peștera Urșilor.
Agrement in cadrul hotelului: discotecă, tenis de masă. teren sintetic de minifotbal.

Electroterapia
Folosită incă de la sfarșitul secolului al XIX- lea pentru tratarea diferitelor afecțiuni,electroterapia s-a dovedit a fi o soluție eficientă pentru oasele, cartilajele, ligamentele, tendoanele și diferitele celule ale corpului nostru care sunt influențate pozitiv de electricitate.

Curentul galvanic: nevralgii, artroze, acnee.
Curentii cu impulsuri: traumatisme, Parkinson, scleroza in plăci. Tipuri de terapie pe bază de impulsuri:

terapia prin curenți de joasă frecvență;
terapia musculaturii total denervate;
terapia musculaturii spastice;
stimularea contracției musculaturii netede.
Curenții dinamici: boli reumatice, boala varicoasă, entorse.
Indicațiile curentilor dinamici:

stări posttraumatice: contuzii, entorse, luxații;
intinderi musculare;
redori articulare;
afecțiuni reumatice: artroze reactivate, artrite, mialgii, manifestări abarticulare;
tulburări circulatorii periferice: acrocianoză, boală varicoasă, stări după degerături sau arsuri, arteriopatii periferice obliterante;
aplicații segmentare vizand zonele neuro-reflexe in suferințe cu patogenie neurovegetativă ale stomacului, colecistului, colonului, astm bronșic.
Ultrasunetul: scolioză, sclerodermie, circulația periferică.
Indicații ale ultrasunetului

afecțiuni reumatismale: reumatism degenerativ, reumatism inflamator cronic, reumatism abarticular;
traumatologie: fracturi recente, intarzierea formării calusului, contuzii, entorse, luxații, hematoame, posturi vicioase, scolioze, deformări ale piciorului;
dermatologie: cicatrici cheloide, plăgi atone, ulcere trofice ale membrelor;
afectări ale țesutului de colagen: fibrozite, dermatomiozite, sclerodermie, retracția aponevrozei palmare Dupuytreu;
neurologie: nevralgii și nevrite, sechele nevralgice după herpes Zoster, nevroamele amputațiilor, distrofie musculară progresivă, sindroame spastice și hipertone;
afecțiuni circulatorii: arteriopatii obliterante, boala Raynaud;
afecțiuni din cadrul medicinii interne.
Magnetoterapia
Magnetoterapia este, asa cum ii spune si numele, o terapie impotriva durerilor ce presupune folosirea magnetilor in contact cu corpul uman pentru a ameliora dureri, pentru a trata afectiuni si plăgi interioare, datorită faptului că pătrunde la nivelul tesuturilor. Modul ideal prin care te poti bucura de terapia cu magneti nu este prin aplicarea acesteia acasă sau achizitionarea de produse cărora li se face publicitate, ci mai degrabă programarea la o clinică de fizioterapie, unde poti fi consultat si tratat cu tipul de magneti potrivit pentru afectiunea de care suferi.

Undele scurte
Undele scurte sunt unde folosite destul de des in domeniul fizioterapiei deoarece au efecte benefice asupra recuperărilor medicale. Ele au efecte calorice care, pătrunzand in tesuturi, nu provoacă leziuni cutanate, excitatie neuromusculară sau actiune electroclinică si electrochimică.

Curenții TENS
TENS (Trans Electric Nerve Stimulation) sau stimularea nervoasă electrică transcutanată, reprezintă una dintre modalitățile cele mai frecvente de tratament. Constă in stimularea directă la nivelul tegumentului și poate utiliza o frecvență mare (conventional) sau o frecvență joasă (tip acupunctura AL-TENS). Această formă este utilizată in stimularea punctelor trigger sau a punctelor clasice de acupunctură. Mecanismul de acțiune constă in eliberarea de endorfină la nivelul sistemului nervos central.

Băile galvanice
Terapia este bazată pe curentul electric exercitat asupra membrelor pacientului. Băile galvanice reprezintă o procedură de electroterapie care este folosită in medicina recuperatorie si fizică, pentru a trata afectiunile fizice si durerile persistente. Acest procedeu are ca agent terapeutic curentul electric continuu la o tensiune de 50-60 volti, de intensitate nu foarte ridicată.
Unda de curent este aplicată cu ajutorul unor electrozi de carbon ce sunt scufundati in cuve cu apă. Cel aflat sub tratament, pacientul, trebuie să introducă membrele inferioare sau superioare in respectivele cuve cu apă si trebuie să le mentină timp de pană la 20 de minute. Acest tip de tratament fiziopat este folosit cu preponderentă pentru indepărtarea durerii de origine musculară sau nervoasă, in cazul insuficientei venoase cronice, a atrofiilor musculare după perioade prelungite de imobilizare sau pentru tratarea unor afectiuni reumatice.

Dușul subacval
Dusul subacval este o formă de hidromasaj realizată in următoarele etape: corpul este scufundat intr-un bazin cu apă, la o temperatură intre 34-37°C. Şedintele de dus subacval durează de obicei intre 5 si 15 minute, incepandu-se, de regulă, cu partea inferioară a corpului. Beneficiile se fac simtite datorită presiunii pe care le are jetul de apă, presiune ce variază in functie de rezistenta zonei tratate. Jetul de apă proiectat formează de obicei un unghi de aproximativ 35° fată de piele.
Efectele dusului subacval variază după temperatura apei, putand fi de tonifiere, relaxare - asemănătoare cu efectele unui masaj, iar cand jetul rece alternează cu jetul cald efectul este unul de vasocontractie sau vasodilatatie. Prin acest efect vasomotor, dusurile subacvale ajută la tratarea numeroaselor afectiuni cardio-vasculare, insă stimulează si activitatea sistemului nervos, terapia fiind benefică si pentru insomnie, depresie, hiperemotivitate si altele.

Kinetoterapia
Kinetoterapia poate fi considerată gimnastică medicală, desi este prea vag spus. Insumează miscările necesare ce formează o terapie de restabilire a stării de bine si a functiilor corpului pacientului. Dacă scopul acestei terapii se referă mai ales la recăpătarea mobilitătii, ca si efecte secundare, poate chiar imuniza organismul.
Avantajele kinetoterapiei se referă la refacerea functiilor motorii, la functiile nervilor, ajută digestia, imunitatea si functiile endocrine. In functie de cazul fiecărui pacient se alege forma de tratament cea mai convenabilă si seria de exercitii necesare, ce implică de multe ori si aparatură corespunzătoare. Formele de tratament sunt diverse, precum si afectiunile pacientilor: poate fi vorba de stres, tulburări respiratorii, probleme de nutritie, reumatologice, nervoase, alergice si nu numai.

Masajul
Masajul terapeutic este efectuat pentru ameliorarea afectiunilor fizice, a durerilor de spate sau de articulatii, ori pentru relaxarea pacientului in cauză. Masajul terapeutic, totusi, este oferit in cadrul clinicilor private, a spitalelor si a altor institutii medicale. Masajul terapeutic reprezintă actiunea de presare, frecare, rulare si manipulare a pielii, a muschilor, a tendoanelor dureroase, dar si a ligamentelor. Cei care efectuează masajul terapeutic, terapeutii, se folosesc de maini si de degetele de la maini pentru a efectua miscările specifice acestui tip de tratament.
In cazul masajului terapeutic, se folosesc cu predilectie anumite tehnici de masare ale pielii. Masajul profund al tesuturilor presupune presarea mai puternică a pielii pentru a se ajunge la ameliorarea durerilor de muschi si de tendoane incordate, in urma diverselor accidente, intinderi si fortări ale muschilor. De asemenea, in cazul masajului terapeutic, specialistii se axează si pe terapia prin masaj a punctelor de declansare. Această tehnică de masaj se concentrează pe punctele de declansare, zone sensibile ale fibrelor musculare inguste ce se formează in muschi in urma suprasolicitării fizice si a leziunilor interne.