Casa Elena

Voronet, Bucovina, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 31 Euro

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Casa Elena Voronet

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
28.11
15.12
Mic Dejun 31 Euro
pers/noapte

Localizare:
In localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet, fiind una dintre cele mai renumite si apreciate locatii din zona. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul unde dornicii de miscare se pot recrea si savura privelistile de munte. Cu o minunata vedere catre raul Moldova, sub poalele padurilor de conifere, Casa Elena reprezinta o adevarata oaza de liniste care incanta ochiul si sufletul celor care ne pasesc pragul. Gradina mare, special amenajata cu specii diverse de copaci si flori de sezon se transforma vara intr-un loc paradiziac, de un verde plin de viata, iarna imbracand straie splendide, oferind un peisaj de poveste.
Restaurantul ofera delicii traditionale bucovinene, preparate din ingrediente locale, proaspete si naturale. Ambianta placuta, arhitectura deosebita cu finisaje traditionale, serile folclorice organizate in cadrul acestui complex vor asigura un concediu de neuitat. 
Cazare:
40 camere duble si 7 apartamentedispuse in 6 corpuri. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu si TV, iar cele din corpurile D, E si F sunt dotate cu frigider.

Corp A - 6 camere duble 
Corp B - 2 camere duble si un apartament
Corp C - 4 camere duble
Corp D - 8 camere si apartamente 
Corp E - 14 camere si apartamente
Corp F - 12 camere si apartamente