Hotel Intus

Vatra Dornei, Bucovina, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 162 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Intus Vatra Dornei

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
20.10
20.12
Pensiune completa 162 Lei
pers/noapte
Camera Dubla + Tratament
20.10
22.12
Pensiune completa 174 Lei
pers/noapte

Oferta de odihna este valabila pentru sejururi minim 10 nopti ,Oferta de tratament este valabila pentru sejururi minim 16 nopti.
*Masa pensiune completa varianta meniu.

Localizare:
In Vatra Dornei, la o distanta de 500 m de partia de schi Veverita si 150 m de Parcul Central.
Hotelul Intus ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: restaurant cu specific traditional si international, Centru Spa cu sauna, baie de aburi, sala de fitness si cada cu hidromasaj cu apa minerala, salon de coafura, bar, lift, incalzire centrala, parcare publica gratuita.
Accesul cu animale de companie este permis la cerere.
Hotelul Intus se adreseaza oaspetilor care doresc sa se bucure de odihna si relaxare, cat si celor care doresc sa beneficieze de facilitatile de agrement existente in statiune. Pentru relaxare, hotelul dispune de un Centru Spa, dotat cu sauna, cada cu hidromasaj cu apa minerala, sala de fitness si baie de aburi, iar masa poate fi servita la restaurantul cu specific traditional si international.
Datorita gamei de servicii si facilitati oferite de Hotelul Intus, oaspetii sai se pot simti rasfati si pot petrece un sejur cat mai placut.
Cazare:
145 camere, dotate cu incalzire centrala, mocheta, TV prin cablu si grup sanitar propriu cu dus.
Dotari camere: grup sanitar propriu, TV, baie cu dus, paturi twin, incalzire centrala.
lift, bar, masaj, coafor, animale de companie, incalzire centrala,
Tratament:
Baza de tratament este dotata cu instalatii moderne pentru: bai la cada cu apa; minerala incalzita, electroterapie, hidroterapie (afuziuni, bai de plante), masaj, sala de gimnastica medicala si gimnastica aerobica, impachetari cu parafina, mofete artificiale; profil si indicatii de tratament: afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice, boli asociate (respiratorii, endocrine, digestive, metabolice, de nutritie).