Hotel Carol

Vatra Dornei, Bucovina, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 113 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Carol Vatra Dornei

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
26.11
23.12
Mic Dejun 113 Lei
pers/noapte

Oferta este valabila pentru sejururi minim 2 nopti si include cazare loc in camera dubla cu mic dejun, exceptie perioada Sarbatorilor de iarna si pascale.
Serviciile de masa si tratament sunt optionale si se adauga suplimentar.

Localizare:

In centrul stațiunii Vatra Dornei, la 150 m de partiile de schi datează incă din 1896 si inițial era destinată tratamentului balnear. Astăzi, Hotelul de 4 stele, păstrează in totalitate stilul austro-ungar care l-a consacrat. Hotel Carol dispune de: 15 spații de cazare fiecare distingandu-si stilul prin decorare si amenajare; restaurant cu o capacitate de 120 locuri; singura terasă acoperită si incălzită din Vatra Dornei; grădină de vară, loc de joaca pentru copii; un centru Wellness & SPA pentru remodelare corporală; impachetări corporale, masaje si terapii; saună finlandeză; saună infrarosu; jacuzzi; singura salină artificială cu sare de Praid din Vatra Dornei.
Cazare:
Camera dubla cu pat matrimonial, dotata cu purificator de aer, aparat de aer conditionat, internet gratuit wireless, minibar si televiziune prin cablu.

Garsoniera 28 mp: living  dotat cu o canapea extensibila pentru o persoana, balcon si un dormitor cu pat matrimonial, purificator de aer, aparat de aer conditionat, internet gratuit wireless, minibar si televiziune prin cablu.

Apartament 40 mp: living generos, balcon si un dormitor cu pat matrimonial, purificator de aer, aparat de aer conditionat, internet gratuit wireless, minibar,  televiziune prin cablu si  o canapea extensibila pentru doua persoane.

Facilitati copii:

-Copiii pana la 06 ani - cazati in camera cu parintii, beneficiază de gratuitate la cazare, dar nu se asigură pat suplimentar. Pentru pat suplimentar, dacă exista disponibilitate, se percepe 25% din valoarea unui loc de cazare.

-Copiii intre 06-12 ani - cazati in camera cu parintii, beneficiază de gratuitate la cazare, dar nu se asigură pat suplimentar, insa achita mic dejun. Pentru pat suplimentar, daca exista disponibilitate, se percepe 50% din valoarea unui loc de cazare.

-Copiii peste 12 ani sau a 3-a persoana in camera, achita 50% din valoarea unui loc de cazare si se asigura pat suplimentar.

-Pentru turistii insotiti de animale de companie, numai cu carnet de sănătate, se percepe o taxă de 10% din valoarea unui loc de cazare pe zi.