Revelion Hotel Calimani

Vatra Dornei, Bucovina, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1651 Lei

   Fara transport

4 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Revelion Hotel Calimani Vatra Dornei

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla
29.12 4 nopti Mic Dejun 1651 Lei
pers/sejur

Pachetul include:
Cazare 4 nopti in camera dubla
Masa: cina – bufet (29, 30 dec.), mic dejun ºi prânz - bufet (30, 31 dec.), cinã festivã de Revelion
(orchestrã, spectacol “Datini si obiceiuri”), mic dejun prelungit - brunch (1 ian.), cinã festivã de Carnaval* (orchestrã, spectacol ”Datini si obiceiuri”), mic dejun - bufet (2 ian.), acces la centrul SPA (saunã, piscinã, salã fitness)**.
* recomandãm participanþilor la cina festivã din 1 ianuarie 2021 vestimentaþie de Carnaval.
** accesul la centrul SPA pe durata pachetelor turistice este considerat facilitate gratuita a pachetului si prin urmare daca vor exista restrictii de functionare a
centrelor SPA interioare, nu vom putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice.LOCALIZARE:
Hotelul Calimani intregeste ansamblul hotelier, avand culoar de legatura cu hotelul Bradul si cu baza de tratament si agrement
CAZARE:
Capacitatea de cazare este de 292 locuri dispuse in 4 apartamente (living si dormitor), 21 camere cu paturi matrimoniale si 121 camere cu 2 paturi.
Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj). Camerele sunt dotate cu telefon, televizor, cablu, baie proprie.Camerele situate la etajul 1si 6 sunt fara balcon. Camerele au frigider cu minibar in dotare si sunt omologate la 3 stele.
MASA:
Restaurantul situat la parterul hotelului, are o capacitate de 400 de locuri si este dotat cu aparate pentru purificarea aerului si instalatie pentru aer conditionat.
Coloritul vesel al saloanelor, mobilierul modern, atmosfera creata de muzica din restaurant, atrag turistii, chiar si pe cei veniti la recuperare.
Restaurant Calimani
La standarde internationale se afla si restaurantele situate la parterul fiecarui hotel, bucatariile fiind echipate cu linii moderne de ultima generatie.
Fiecare unitate de alimentatie publica poate oferi masa pentru un numar de 400 – 500 persoane.
Restaurantele sunt pavate in gresie si marmura alese cu gust si colorit care linisteste sufletul venit la odihna, imbiindu-l la degustarea bucatelor pregatite traditional.
Cele doua restaurante au orchestra proprie.