Hotel Sara's Sons

Baile Herculane, Banat, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 100 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Sara's Sons Baile Herculane

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
29.10
22.12
Mic Dejun 100 Lei
pers/noapte

Hotel Saras Sons

Baile Herculane, Banat, Romania

de la

208 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife

Localizare:
In Băile Herculane, la 2 minute de mers pe jos de zona veche. Hotelul are si un restaurant care serveste preparate din bucătăria romanească, precum si un centru de fitness unde oaspetii se pot mentine in formă.
Oaspetii cazati au acces gratuit la piscinele exterioare cu apa termala. Acestea functioneaza in sezonul estival. Sezlongurile se inchiriaza.
Hotelul pune la dispozitie o parcare privată gratuită, iar la 400 m este o statie de autobuz. La 3 minute de mers pe jos se găseste un supermarket.
Rezervatia Naturală Cheile Cernei se află la 2 km. Statuia lui Decebal este la 30 km, iar Parcul National Domogled-Valea Cernei se află la 3 km.
Cazare:
Camerele sunt elegante si moderne si au TV cu ecran plat, aer conditionat si minibar. Fiecare cameră a Hotelului Sara's Sons are baie cu dus si articole de toaletă gratuite.
Cazarea incepe cu ora 15 si se finalizeaza la ora 12.

Servicii masa:
Tarifele pentru demipensiune si pensiune completa sunt pentru o persoana. Nivelul acestora se poate negocia de comun acord si la alte valori, in functie de posibilitati. Contravaloarea mesei va fi in regim de TICHETE VALORICE.
Tratament:
La cerere si la un cost suplimentar sunt disponibile tratamente medicale. Cand vremea este frumoasă, oaspetii pot face plajă pe o terasă.
Tariful pentru pachetul de tratament este pentru o persoana si contine 4 proceduri, stabilite de medicul nostru specialist. Consultatia medicala la sosire este gratuita. Este obligatoriu BILETUL DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE. Procedurile de tratament standard sunt: electroterapie, fizioterapie, ultrasunete, laser, aerosoli cu sulf, bai galvanice, masaj terapeutic si baie termosulfuroasa in cabine speciale individuale. La cerere, de comun acord cu medicul, in afara pachetului de 4 proceduri, se pot stabili si alte proceduri suplimentare. Pretul mediu/procedura pentru cele stabilite suplimentar, este de 10 lei.
Accesul la sala de fitness este gratuit pentru persoanele cu pachet de tratament.
Facilitati copii:
Cazarea copiilor cu varsta pana la 7 ani este gratuita. Pentru cazarea copiilor peste 7 ani, se va pune la dispozitie un pat suplimentar, achitandu-se 30% din tariful de cazare al camerei duble.