Hotel Dacia

Baile Herculane, Banat, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 68 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Dacia Baile Herculane

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla 2*
21.10
30.11
Mic Dejun 68 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 2*
21.10
30.11
Pensiune completa 97 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 2* + Tratament
21.10
30.11
Pensiune completa 108 Lei
pers/noapte
Early Booking Early booking 8% minim 5 nopti tratament
Obligatoriu
-8%

Oferta de odihna include cazare loc in camera dubla si mic dejun sau pensiune completa meniu fix.

Oferta de tratament este valabila pentru minim 5 nopti cazare loc in camera dubla, pensiune completa meniu fix si tratament 3 proceduri/zi (cu bilet de trimitere).

Tratamentul balnear include 1 consultație inițială, 1 consultație finală si un număr de proceduri pe zi conform specificatiilor pachetului, cu excepția duminicilor si a sărbatorilor legale.

Localizare:
In Parcul Vicol, are cea mai mare capacitate de cazare din statiune. Facilitati oferite: Restaurant, Baza de tratament, Bar de zi, biliard, parcare, sala de spectacole cu 300 locuri, teatru in aer liber.

Cazare:
1070 locuri in camere duble si simple. Camerele sunt echipate cu baie/dus, radio/TV color, telefon.

Servicii masa:
Se ofera in restaurantul propriu in sistem a la carte. Restaurantele Dacia si Orizont, avand o capacitate totala de 660 locuri sunt locația ideala pentru evenimente private.

Facilitati copii:
Loc de joaca pentru copii.
Fitness/Wellness/Sport: baza tratament, bazin interior pentru tratament, sauna, jacuzzi, salina, sala fitness.

Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru afectiuni: reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta), reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala, lombara), post-traumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii), afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice) si metabolice.

Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie, inhalatii cu aerosoli, electro si hidroterapie, sali de gimnastica medicala, masaj medical, kinetoterapie, crenoterapie, salina artificiala, sauna. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.