Circuit Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai

Circuite India, India

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1399 Euro

   Transport avion

13 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Circuit Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai Circuite India

Oferta nu mai este valida

Cazare Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 euro/ persoana/ zi
Neinclus
0RON

Ziua 1. București – New Delhi

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New Delhi. Sosire după miezul nopții, transfer și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 2. Delhi

Mic dejun. Tur de oraș, ce include: Raj Ghat, monument dedicat lui Mahatma Gandhi, Red Fort, inclus în patrimoniul UNESCO și moscheea Jama Masjid, apoi plimbare cu ricșa în Old Delhi. După-amiaza se vizitează minaretul Qutub Minar, apoi opriri fotografice la India Gate, Palatul Parlamentului și Rastrapathi Bhawan,  reședința prezidențială. Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 3. Delhi – Agra

Mic dejun. Plecare spre Agra. După-amiaza vizită la Taj Mahal – un monument închinat iubirii împaratului mogul Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz Mahal. Cină și cazare la hotel în zona Agra.

Ziua 4. Agra

Mic dejun. Vizită la comunitatea de localnici Dayal Bagh. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Agra.

Ziua 5. Agra – Abhaneri – Jaipur

Mic dejun. Transfer spre Abhaneri pentru vizită la Chand Baori, una din cele mai mari fântâni cu trepte din India, având peste 3.500 trepte. Transfer spre Jaipur. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Jaipur.

Ziua 6. Jaipur

Mic dejun. Se vizitează Fortăreața  Amber, aflată pe un deal în afara orașului. Urcarea până la aceasta se va face cu jeep-ul. După-amiaza, vizită la Palatul Vânturilor - Hawa Mahal (exterior), Palatul Orașului, și observatorul Jantar Mantar. Seara, cină și cazare în zona Jaipur.

Ziua 7. Jaipu – Bikaner

Mic dejun. Transfer la Bikaner, unde se vizitează Fortul Junagarh, unul dintre puținele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, transfer la hotel pentru cină și cazare în zona Bikaner.

Ziua 8. Bikaner – Jodhpur

Mic dejun. Transfer spre Jodhpur, al doilea oraș ca mărime din Rajasthan. După amiaza este liberă. Cină și cazare în zona Jodhpur.

Ziua 9. Jodhpur – Udaipur

Mic dejun. Tur de oraș în Jodhpur ce include: Fortul Mehrangarh, construit în secolul V, cenotaful din marmură Jaswant Thada și Templul Zeului Om Banna din Pali, care se spune ca a luat forma unei motociclete. Transfer spre Udaipur.  Seara, cină și cazare la hotel în zona Udaipur.

Ziua 10. Udaipur

Mic dejun. Vizită la Palatul Orașului, Templul Jagdish, cel mai mare templu din Udaipur și grădina Saheliyon-ki-Bari. Opțional, plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola*. Seara, cină și cazare la hotel în zona Udaipur.

Ziua 11. Udaipur – Ahmedabad

Mic dejun. Transfer la Ahmedabad. Pe drum se vizitează fântâna Baoli din Adalaj. După amiaza sosire în Ahmedabad. Vizită la Muzeul Shreyas, unde se găsesc obiecte tradiționale din zona rurală și Moscheea Rani Sipri. Cină și cazare la hotel în zona Ahmedabad.

Ziua 12. Ahmedabad – Mumbai

Dimineața devreme transfer cu trenul spre Mumbai. Restul zilei este liberă. Cină și cazare la hotel în zona Mumbai.

Ziua 13. Mumbai

Mic dejun. Tur panoramic în Mumbai, ce cuprinde: Poarta Indiei, Curtea Supremă, Universitatea, Turnul cu ceas Rajabai, templele Mahalaxmi și Jain și gara Victoria Terminus. Seara, scurtă cazare la hotel pentru împrospătare și cină.

Ziua 14. Mumbai – București

Transfer la aeroport pentru check in și îmbarcare pe cursa cu destinația București.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

• Taxa de procesare viză India - 90 euro/ persoană

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola: 15 Eur/ persoana

 

Servicii incluse

  • - Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti
  • - 1 bagaj de cala si un bagaj de mana/persoana
  • - Taxe de aeroport
  • - Cazare 12 nopti in camera dubla cu demipensiune la hoteluri de 3 si 4*
  • - Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

  • - Taxa de viza si procesarea actelor - 90 Euro/ persoana (optional)
  • - Intrari la obiectivele turistice: aprox 112 euro ( se achita la fata locului) (neinclus)
  • - Asigurare medicala si asigurare storno (neinclus)
  • - Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (neinclus)