PANORAMA STUDIOS Vara 2017 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

Faliraki, Rodos, Grecia

   Transport avion

Verifica oferte PANORAMA STUDIOS Vara 2017 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom Faliraki

Bine 7,9 Booking.com Numele hotelului spune totul: Panorama! Situat intr-o zona verde si linistita, Panorama este situat in varful unei coline, cu vedere la statiunea Faliraki, la 1500m de centrul acesteia. Celebrele plaje Ladiko, Antony Queen si Kathara sunt la 2km distanta. Aici veti avea privilegiul unic de a va bucura de cea mai frumoasa vedere catre cea mai cautata plajă din Rhodos: Faliraki. Ospitalitatea caldă și serviciile de calitate va vor impresiona.

Servicii incluse

 • 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
  Transport cursa charter TAROM OTP-RHO-OTP (ZBOR DIRECT)
  Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica
  Bonus Asigurarea medicala si STORNO - Travel Protection indiferent de varsta!

Servicii neincluse

 • Excursii optionale si intrarile la obiective

 • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

 • Supliment Business Class: 95 €/pers. - OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion).
 • Facilitati camere

  Camerele dispun de A/C contra cost, balcon/terasa, frigider, baie cu dus, uscator de par, seif contra cost.

 • Facilitati hotel

  Panorama Studios ofera 33 camere duble, 9 triple și 9 cvadruple in regim self catering sau cu mic dejun,internet WIFI gratuit in zonele publice, A/C si seif, la cerere, se platesc local, snack bar, piscina,sala TV, parcare, loc de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina.

 • Localizare

  Numele hotelului spune totul: Panorama! Situat intr-o zona verde si  linistita, Panorama este situat in varful unei coline, cu vedere la statiunea Faliraki, la 1500m de centrul acesteia. Celebrele plaje Ladiko, Antony Queen si Kathara sunt la 2km distanta. Aici veti avea privilegiul unic de a va bucura de cea mai frumoasa vedere catre cea mai cautata plajă din Rhodos: Faliraki. Ospitalitatea caldă și serviciile de calitate va vor impresiona.