Kassandra


Despre Kassandra Kallithea - prezentare, informatii, poze si recomandari

Situat la 51 km sud de Poligiros, aproximativ 90 de km de Salonic şi în prezent cu aproximativ 500 de locuitori, comunitatea a fost înfiinţată în 1922 cu un aflux de refugiaţi din Asia Mică. 

Kallithea este un pol al atractiei pentru mii de turişti, care vin să se bucure de plaje splendide şi de mari descoperiri arheologice. Atractiile includ ruinele sanctuarului doric al zeului Ammon, sanctuarul lui Dionysous şi al Nimfelor, şi capela mica a Agios Panteleimon cu picturi murale interesante. 

Una din cele mai căutate statiuni din frumoasa peninsulă Kassandra, unde pinii marginesc linia de coastă, Kallithea este o statiune comerciala moderne si cosmopolita, ce dispune de mari complexuri hoteliere dar si de cazari tradiţionale. 

Dispunând de toate facilitatile necesare unei vacanţe cu adevărat plăcute şi pentru divertisment, şi binecuvântata cu un patrimoniu natural şi istoric, Kallithea satisface chiar si vizitatorii cei mai exigenţi şi are o viata de noapte spectaculoasa. Situata ideal, Kallithea este, fără îndoială, locul de plecare cel mai potrivit pentru excursii de o zi de-a lungul întregii peninsule, în special pentru cei care doresc să viziteze zona atracţiilor arheologice şi istorice si sa descopere stilul de viaţă în unele dintre satele sale tradiţionale.

Kassandra Kallithea | Situat la 51 km sud de Poligiros, aproximativ 90 de km de Salonic şi în prezent cu aproximativ 500 de locuitori, comunitatea a fost înfiinţată în 1922 cu un aflux de refugiaţi din Asia Mică. 

Kallithea este un pol al atractiei pentru mii de turişti, care vin să se bucure de plaje splendide şi de mari descoperiri arheologice.