SOLIMAR DIAS Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (2)

(de la 590 Euro)

Catre oferta

SOLIMAR DIAS Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 609 Euro)

Catre oferta

SOLIMAR DIAS* Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (2)

(de la 630 Euro)

Catre oferta

SOLIMAR DIAS* Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 654 Euro)

Catre oferta

SOLIMAR DIAS Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Cluj-Napoca zbor Tarom (2)

(de la 657 Euro)

Catre oferta

SOLIMAR DIAS Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Cluj-Napoca zbor Tarom (1)

(de la 676 Euro)

Catre oferta

Rethymnon


Este localizat pe coasta de nord a Cretei, la o distanta de 80 km de Heraklion si 60 km de Chania, Rethymno este capitala si portul principal al insulei. 

Este un oras care combina intr-un mod unic elementele traditionale, aristocratice si moderne. Orasul vechi Rethymno este foarte pitoresc, cu un port venetian foarte frumos, castele si strazi inguste, pavate cu pietre. Orasul modern Rethymno ofera vizitatorilor multe facilitati. Veti gasi o multime de banci si servicii publice, camere pentru inchiriat, restaurante, baruri si cluburi. 

Viata nocturna in Rethymno este foarte activa si localnicii sunt foarte ospitalieri. In orasul Rethymno poti vizita Muzeul Arheologic, Muzeul Folcloric si Muzeul Ecleziastic. Poti participa la diferite festivaluri organizate, cum ar fi Festivalul Renasterii, Festivalul vinului si Carnaval. Cea mai apropiata plaja este plaja centrala a orasului si plaja Adele. In Rethymno se afla si statia centrala de autobuze, de unde poti pleca catre alte regiuni ale insulei. Portul Rethymno este conectat catre Piraeus si alte porturi de pe insula. 

Zona portului veneţian este un loc excelent pentu a servi o cafea, sau pentru a cina într-o atmosferă liniştită, plină de armonie. Fortăreaţa care domină oraşul şi aleile pedestriene încântătoare te îmbie la o plimbare. Arhitectura se îmbină cu istoria, în stilurile veneţiene şi otomane. Numeroasele magazine cu suveniruri şi bijuterii trendy pline de imaginaţie dau culoare locului. Aventura în afara oraşului continuă prin chei dramatice, mănăstiri, biserici vechi şi munţi spectaculoşi. 

Rethymnon | Este localizat pe coasta de nord a Cretei, la o distanta de 80 km de Heraklion si 60 km de Chania, Rethymno este capitala si portul principal al insulei. 

Este un oras care combina intr-un mod unic elementele traditionale, aristocratice si moderne