CRETAN MALIA PARK Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 1005 Euro)

Catre oferta

SOLIMAR RUBY Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 621 Euro)

Catre oferta

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA Paste 2019 pachet 5 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 732 Euro)

Catre oferta

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 935 Euro)

Catre oferta

DIONYSSOS HOTEL Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 528 Euro)

Catre oferta

ALEXANDER BEACH HOTEL & VILLAGE Paste 2019 pachet 5 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 704 Euro)

Catre oferta

Mallia


Despre Malia Creta - prezentare

Malia este situat pe coasta de nord a insulei Creta, la doar 25 minute de la aeroport într-o zonă de mare frumuseţe naturală, fiind înconjurat de plantaţii de măslini şi de pantele Muntelui Selena. Malia este bine cunoscut pentru atmosfera sa plină de viaţă, însă Malia nu este numai pentru tineri, ea are o multime de lucruri de oferit oricui. 

Plaja este una dintre cele mai bune din Creta, aproximativ 5 km de nisip fin, auriu, care intra treptat in marea caldă, clara si albastra. Malia vă sta la dispozitie cu ambele parti ale sale: oraşul nou şi oraşul vechi care sunt separate de drumul principal. In oraşul nou există o mulţime de baruri, cluburi şi restaurante pe gustul fiecaruia. În oraşul vechi si pitoresc există multe străzi înguste, unde veţi găsi o mulţime de taverne tradiţionale greceşti şi mici magazine de cafea. 

Plaja este împărţită în mai multe zone, fiecare oferind ceva diferit; muzica tare sau relaxare, sporturi de apă, iar daca nu va place nisipul si marea in alte zone veti gasi piscine si zone cu iarba. Fiecare zonă are propriul bar, cafenea şi restaurant de unde puteţi fi servit direct la sezlong sau unde va puteţi bucura de umbră. Unele dintre plaje sunt detinute de hoteluri; majoritatea sunt deschise pentru public şi va vor primi cum se cuvine. 

Toate tipurile de sporturi de apă sunt disponibile la centrul sportiv situat pe plajă: Jet Schi, Banana Boat, Flying Fish, Ringos, schi nautic, hidrobiciclete şi parasailing.