GOLDEN BEACH Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 507 Euro)

Catre oferta

STAR BEACH VILLAGE Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 803 Euro)

Catre oferta

KING MINOS PALACE Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 572 Euro)

Catre oferta

HERSONISSOS MARIS Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 532 Euro)

Catre oferta

Charter Creta - Hotel Silva Beach 4*

(de la 529 Euro)

Catre oferta

SILVA BEACH Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (1)

(de la 734 Euro)

Catre oferta

Hersonissos


Hersonissos este localizat la 25 km distanta de orasul Heraklion. Se intinde incepand de pe coasta nord-centrala a Cretei pana pe crestele muntilor din centrul insulei, langa regiunea Lassithi. Se spune ca insula Hersonissos este un singur oras, dar de fapt cuprinde mai multe sate cu o atmosfera distincta fiecare. Astazi, Hersonissos este foarte bine organizat si este cea mai populara destinatie turistica din Creta. Ofera un confort de cea mai buna calitate, facilitati pentru conferinte si locuri de o rara frumusete naturala. 

In partea de nord a insulei, in special in Limin Hersonissou (portul Hersonissos) si Analipsi, veti gasi un resort turistic luxos, oferindu-va o mare varietate de hoteluri si apartamente de inchiriat. Este unul dintre cele mai bune locuri pentru masa turistica, care ofera plaje de nisip, optiuni pentru a servi masa, cluburi de noapte si multe alte acivitati, cum ar fi sporturi marine, golf, parapanta, scuba diving, mountain bike etc. Tot aici veti gasi si cateva ramasite interesante ale cladirlor romane, pe care le poti vizita in partea de nord a insulei. 

Oricum, daca nu este foarte atractiv pentru tine, exista si o alta parte a insulei, la cativa kilometri sud-est de port, unde vei gasi multe sate micute, foarte pitoresti. Sunt cateva camere de inchiriat, mai putin confortabile, dar mai ieftine si foarte ospitaliere. Te poti relaxa in vacante, deoarece sunt zone foarte linistite, departe de aglomeratie. Sunt zone muntoase, cu vegetatie luxurianta si frumuseti naturale rare, cum ar fi chei noduroase si dealuri abrupte. Nu uita sa te plimbi pe aleele pitoresti ale satelor, sa incerci bucataria cretana in taverne si cafenele micute si sa admiri cladirile vechi, traditionale si bisericile bizantine. 

Hersonissos | Hersonissos este localizat la 25 km distanta de orasul Heraklion. Se intinde incepand de pe coasta nord-centrala a Cretei pana pe crestele muntilor din centrul insulei, langa regiunea Lassithi. Se spune ca insula Hersonissos este un singur oras, dar de fapt cuprinde mai multe sate cu o atmosfera distincta fiecare