GORTYNA Vara 2017 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor 2 Tarom (1)

Rethymnon, Regiunea Creta - Chania, Grecia

   Transport avion

Verifica oferte GORTYNA Vara 2017 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor 2 Tarom (1) Rethymnon

Hotelul este situat in zona Skaleta, la 100 m de plaja lata cu nisip fin din zona. Orasul Rethymno se afla la 12 km. Distanta pana la aeroportul din Heraklion este de 62 km, iar aeroportul din Chania se afla la 78 km.

Servicii incluse

 • 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
  Transport cursa charter TAROM triunghi OTP-CHQ-OTP (la dus escala Mykonos)
  Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica
  Bonus Asigurarea medicala si STORNO - Travel Protection indiferent de varsta!

Servicii neincluse

 • Excursii optionale si intrarile la obiective

 • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

 • Supliment Business Class: 95 €/pers. - OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion).
 • Facilitati camere

  Camerele  hotelului  sunt spatioase si ofera  vedere partiala la mare sau la munte. Facilitati camere: grup sanitar propriu, balcon, frigider, aer conditionat, TV satelit, radio, uscator de par.

 • Facilitati hotel

  Hotelul are in componenta cladire principala si bungalow - ri. Alte facilitati pe care hotelul le pune la dispozitia turistilor sunt: bar, cofetarie, restaurant, salon TV, loc de joaca pt. copii, tenis, volley, biliard, animatie, internet, wi  fi internet connection.

 • Localizare

  Hotelul este  situat in zona Skaleta, la 100 m de plaja lata cu nisip fin din zona. Orasul Rethymno se afla la 12 km. Distanta pana la aeroportul  din Heraklion este de 62 km, iar aeroportul din Chania se afla la 78 km.