PORTO KALAMAKI Vara 2017 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor 2 Tarom (2)

Kalamaki, Regiunea Creta - Chania, Grecia

   Transport avion

Verifica oferte PORTO KALAMAKI Vara 2017 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor 2 Tarom (2) Kalamaki

Fabulos 8,9 Booking.com Hotelul Porto Kalamaki este situat la doar 4 km de pitorescul oras Chania, la 300m de plaja de nisip, aproape de animatele statiuni Platanias si Agia Marina. De la hotel aveti bune conexiuni sper orasul CHANIA, autobuz la fiecare 15 minute.

Servicii incluse

 • 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
  Transport cursa charter TAROM triunghi OTP-CHQ-OTP (la dus escala Mykonos)
  Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica
  Bonus Asigurarea medicala si STORNO - Travel Protection indiferent de varsta!

Servicii neincluse

 • Excursii optionale si intrarile la obiective

 • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

 • Supliment Business Class: 95 €/pers. - OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion).
 • Facilitati hotel

  Hotelul are 48 de studiouri şi apartamente cu vedere la gradina, piscina, padure sau mare.  Alte  facilitati: conexiune internet,  program de  divertisment in fiecare seara, echipament pentru scuba diving  la cerere, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice.

 • Facilitati camere

  Studiourile au in dotare: grup sanitar propriu, T.V., vedere la mare, gradina, piscina. Apartamentele au in dotare: grup sanitar propriu,dormitor,  living,  terasa,  bucatarie  complet echipata ( aragaz, frigider,  plita electrica, etc). A/C - 8 eur/zi/apartament & studio (se plateste direct la receptie)

 • Localizare

  Hotelul Porto Kalamaki este situat la doar 4km de pitorescul oras Chania, la 300m de plaja de nisip, aproape de animatele statiuni Platanias si Agia Marina. De la hotel aveti bune conexiuni sper orasul CHANIA.