Circuit Georgia & Armenia

Circuite Georgia - Armenia, Georgia

Pret persoana/sejur fara taxe de la 959 Euro

   Transport avion

8 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Circuit Georgia & Armenia Circuite Georgia - Armenia

 • Camera 1
Cazare Transport cu avionul pe ruta bucurești – tbilisi/ erevan – bucurești
Inclus
0RON
Cazare 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Inclus
0RON
Cazare Taxe de aeroport
Inclus
0RON
Cazare Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
Inclus
0RON
Cazare Cazare 8 nopti in camera dubla in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun
Inclus
0RON
Cazare Asigurare medicala si asigurare storno
Neinclus
0RON
Cazare Cina la hotel in ziua 4
Inclus
0EUR
Cazare Vizita la o crama pentru degustare de vinuri locale armenesti (pranz incus)
Inclus
0EUR
Cazare Intrari la obiectivele turistice
Inclus
0EUR
Cazare Asistenta turistica in limba romana
Inclus
0EUR
Cazare Supliment demipensiune (1 pranz si 5 cine) : 89 euro/ persoana
Optional
89EUR
Cazare Tur de oras in erevan: 69 eur/ persoana
Optional
69EUR

Program:

Ziua 1. București – Tbilisi

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Tbilisi. Sosire după miezul nopții și transfer la hotel. Mic dejun. Tur de oraș în Tbilisi unde se vizitează Centrul Vechi, Fortăreața Narkhala, Podul Păcii si la exterior Teatrul de Păpuși. Urcare  cu telegondola pe colina Mtatsminda pentru a admira panorama orașului. Seara, opțional*, cină la un restaurant local cu specific georgian. Cazare la hotel în zona Tbilisi.

Ziua 2. Tbilisi - Mtskheta - Kazbegi

Mic dejun. Plecare spre Mtskheta, important centru religios și vechea capitală a Georgiei, unde se vizitează Biserica Dzhari, construită în secolul VI, și catedrala Svotiochoveli, care datează din secolul XI. Se traversează stațiunea montană Gudauri, situată la 2395m altitudine. Oprire la Biserica fortificată Ananuri, fosta reședință a ducilor de Aragvi, apoi transfer spre Kazbegi. Seara, cazare la hotel în zona Kazbek.

Ziua 3. Kazbegi - Tbilisi

Mic dejun. Transfer cu mașini de teren 4X4 către Biserica Sfintei Treimi din localitatea Gergeti, aflată la 2170m. În condiții meteo prielnice, se poate admita muntele Kazbeh, unul dintre cei mai înalți munți din Georgia (5047m înălțime). Transfer spre Tbilisi. Seara, cazare la hotel în zona Tbilisi.

Ziua 4. Tbilisi - Dilijan

Mic dejun. Plecare spre Armenia, primul stat al lumii care a adoptat creștinismul. După trecerea frontierei pe la Sadakhlo, se vizitează Mănăstirea Haghpat, o mănăstire medievală armenească, considerată o capodoperă a arhitecturii religioase și un centru major de educație în Evul Mediu. Seara, opțional*, cină tradițională cu preparate locale la o familie acasă. Cazare la hotel în zona Dilijan.

Ziua 5. Dilijan – Sevan – Erevan

Mic dejun. Plecare spre Lacul Sevan, considerat perla albastră a Armeniei, unde se vizitează Mănăstirea Sevanavank, una dintre cele mai vizitate și fotografiate din Armenia. Se continuă călătoria pe Drumul Mătăsii spre Pasul Selim, unde se vizitează un vechi carevanserai, ce datează din secolul XIV. După-amiaza, plecare spre provincia Vayots Dzor, regiune recunoscută pentru zona viticolă. Aici se cultivă soiul Areni, unicat în lume, din care se produce vinul cu același nume. Oprire la o cramă pentru prânz și degustare de vinuri locale. Se vizitează mănăstirea Noravank, situată într-un defileu spectaculos, săpat în stânci roșiatice, apoi Mănăstirea Khor Virap, situată pe un deal cu o priveliște minunată asupra muntelui Ararat. Transfer spre Erevan. Cazare la hotel în zona Erevan.

Ziua 6. Erevan

Mic dejun. Tur de oraș în Erevan, una dintre cele mai vechi capitale ale lumii. Se vizitează: Muzeul Matenadaran, care adăpostește multe manuscrise vechi cu însemnătate istorică, Radio Erevan, Cascada și Muzeul de Artă Contemporană. Prânz la o brutărie locală, unde se poate observa tehnica tradițională de coacere a celebrei pâini armenești, lavaș. Deplasare la Templul Garni, dedicat zeului soarelui Mithra  și  la Mănăstirea Geghard, situată pe cheile Râului Azat, capodoperă a arhitecturii armene medievale, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel în zona Erevan.

Ziua 7. Erevan

Mic dejun. Ziua este liberă sau, opțional*, excursie de o zi la Musaler, localitate faimoasă pentru Memorialul rezistanței de la Musa Dagh, Biserica Sfânta Hripsime, inclusă în patrimoniul UNESCO și vizită la fabrică de cognac Ararat, cu prânz inclus la o școală de arte. Cazare la hotel in Erevan.

Ziua 8. Erevan - București

Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.   

 

Servicii incluse

 • - Transport cu avionul pe ruta București – Tbilisi/ Erevan – București
 • - 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • - Taxe de aeroport
 • - Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • - Cazare 8 nopti in camera dubla in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun
 • - Cina la hotel in ziua 4
 • - Vizita la o crama pentru degustare de vinuri locale armenesti (pranz incus)
 • - Intrari la obiectivele turistice
 • - Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

 • - Supliment demipensiune (1 pranz si 5 cine) : 89 Euro/ persoana (optional)
 • - Tur de oras in Erevan: 69 Eur/ persoana (optional)
 • - Asigurare medicala si asigurare storno (neinclus)