Charter Cipru Vara - Hotel Cactus 2* - Larnaca

Regiunea Larnaca, Cipru

   Transport avion

7 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Charter Cipru Vara - Hotel Cactus 2* - Larnaca Regiunea Larnaca

Transport Bilete de avion bucuresti - larnaca - bucuresti (cursa blue air)
Inclus
0RON
Cazare Cazare 7 nopti
Inclus
0RON
Transport Transfer aeroport - hotel - aeroport
Inclus
0RON
Transport Taxe de aeroport - 95 euro / persoana
Obligatoriu
95EUR

de la

482 Euro

persoana/7 nopti

Vezi Tarife

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex în sistem self-catering din Laganas are camere cu aer condiţionat, acces gratuit la Wi-Fi şi TV prin satelit/TV cu plată. Acesta are o piscină mare cu şezlonguri şi umbrele adiacente gratuite şi un cocktail bar.

Cactus Hotel oferă studiouri şi apartamente cu 1 dormitor, toate având bucătărie complet echipată cu aragaz electric și prăjitor de pâine. La cerere, sunt disponibile seifuri şi facilităţi de călcat.

Barul de lângă piscină serveşte micul dejun şi mâncăruri variate, iar oaspeţii pot fi serviţi în timp ce se află în interiorul sau în afara piscinei. Barul are şi un TV mare cu plasmă, cu canale prin satelit.

Piscina Hotelului Cactus oferă hidromasaj şi muzică subacvatică. Alte facilităţi de wellness includ o saună şi o mică sală de gimnastică.

Oaspeţii mai tineri ai hotelului se pot bucura de piscina proprie, iar sala de jocuri şi biliardul îi poate ţine ocupaţi.

Recepţia hotelului Cactus, deschisă nonstop, vă poate pune la dispoziţie asistenţă pentru închirieri auto, precum şi un serviciu de secretariat/fax. Sunt disponibile locuri de parcare gratuite. 

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Laganas! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

 

Servicii incluse

  • - Bilete de Avion Bucuresti - Larnaca - Bucuresti (Cursa Blue Air)
  • - Cazare 7 Nopti
  • - Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport

Servicii neincluse

  • - Taxe de Aeroport - 95 Euro / Persoana (obligatoriu)