LIULYAK

Nisipurile de Aur, Litoral Bulgaria, Bulgaria

   Fara transport

Verifica oferte LIULYAK Nisipurile de Aur

  • Camera 1

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Ljujak are o piscină de formă neregulată, centru de masaj şi internet WiFi gratuit. Oaspeții pot savura preparate culinare tradiţionale bulgare. Hotelul este situat în staţiunea Nisipurile de Aur, la doar 400 de metri de plaja cu nisip.

Camerele luminoase au balcon privat cu vedere la zonele înverzite din jur. Toate camerele au aer condiţionat, TV prin satelit, zonă de relaxare şi baie privată modernă.

Restaurantul Ljujak servește preparate din bucătăria internațională și specialități locale. Oaspeţii pot savura cocktailuri clasice şi gustări uşoare la barul de la piscină, iar zilnic este disponibil un mic dejun consistent. Opțiuni de prânz și cină sunt disponibile la un cost suplimentar.

Situat într-un parc privat, Hotelul Ljujak are o terasă mare, cu şezlonguri şi umbrele de soare. De asemenea, complexul are un loc de joacă, tenis de masă şi o zonă de jocuri cu masă de biliard.

Hotelul Ljujak este situat la doar 3 km de Parcul Acvatic Aquapolis şi la 10 minute de mers pe jos de centrul staţiunii. Hotelul are parcare gratuită și este la 20 de minute de mers cu mașina de centrul oraşului Varna. 

Acesta este locul preferat de turiștii din Nisipurile de Aur, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Nisipurile de Aur! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.