PARK HOTEL BELLEVUE

Nisipurile de Aur, Litoral Bulgaria, Bulgaria

   Fara transport

Verifica oferte PARK HOTEL BELLEVUE Nisipurile de Aur

  • Camera 1

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Situat în partea de sud a Parcului Naţional Nisipurile de Aur, la 5 km de centrul staţiunii, hotelul Bellevue este înconjurat de o pădure virgină. Oferă vedere panoramică la coasta Mării Negre. Plaja Kabakum este la 15 minute de mers pe jos. Proprietatea include o piscină în aer liber, un centru spa şi un centru de fitness. Există parcare privată gratuită.

Tot hotelul Bellevue este dotat cu aer condiţionat. Fiecare cameră are balcon, cele mai multe cu vedere la mare. Toate camerele sunt prevăzute cu TV prin cablu, minibar şi birou. Unele unităţi includ o zonă de relaxare cu o canapea. Aveţi la dispoziţie room service nonstop.

Puteţi savura preparate excelente din bucătăria bulgărească şi internaţională în restaurant şi pe terasă. Oaspeţii se pot bucura de băuturi răcoritoare la barul hotelului.

Proprietatea asigură servicii zilnice de transfer la plaja centrală din Nisipurile de Aur.

Complexul sportiv Sportpalas este la 800 de metri. Aeroportul oraşului Varna se află la 22,6 km de hotelul Bellevue. Delfinariul este la 14 km. Centrul oraşului Varna este situat la 15 km şi oferă o gamă largă de restaurante, baruri, cafenele şi magazine alimentare. 

Este posibilă parcarea publică gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).