ASTERA

Nisipurile de Aur, Litoral Bulgaria, Bulgaria

   Fara transport

Verifica oferte ASTERA Nisipurile de Aur

  • Camera 1

Fabulos 8.7 Booking.com Hotelul Astera ofera o priveliste panoramica asupra Marii Negre si a plajei cu nisip auriu, fiind situat la circa 200 de metri de aceasta si la mica distanta de centrul statiunii. Este un hotel cu arhitectura contemporana, renovat complet in 2004.

  • Drinks & Food

    Turistii pot servi masa in cadrul urmatoarelor restaurante: restaurant  Rustic care serveste o varietate de specialitati culinare, ofera 160 de locuri si are un program de functionare cuprins intre 7.30-21.30; restaurantul  Aqua Restaurant, cu aspect modern si preparate variate din bucataria nationala si internationala. De asemenea, turistii pot socializa si servi cocktailuri exotice in Lobby bar, Vitamin bar si barul de pe terasa Belle View care ofera o priveliste minunata.

  • Facilitati camere

    Hotelul pune la dispozitia turistilor camere Standard, Suite, Retro House si White House. Camerele sunt dotate cu LCD TV, televiziune prin satelit, telefon, aer conditionat, telefon, baie proprie cu dus/cada, uscator de par, balcon, spatiu special amenajat pentru servirea cafelei.

  • Facilitati copii

    Copiilor le sunt puse la dispozitie facilitati precum: spatiu de joaca, piscina amenajata cu topogane, salon TV cu programe de animatie, mini club, babysitting.

  • Facilitati hotel

    In cadrul hotelului turistii poate petrece o vacanta minunata, oferind o vedere panoramica a Marii Negre si o varietate de facilitati, precum: restaurante a la carte, bar la piscina, lobby bar, piscina interioara si piscina exterioara, jacuzzi, sala de conferinta, centru Spa modern si luxos utilat, teren de tenis, facilitati pentru copii, rent a car, biliard, servicii de curatatorie si spalatorie, magazine de suveniruri, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, internet WIFI gratuit in spatiile publice.

  • Localizare

    Hotelul Astera ofera o priveliste panoramica asupra Marii Negre si a plajei cu nisip auriu, fiind situat la cica 200 de metri de aceasta si la mica distanta de centru statiunii. Este un hotel cu arhitectura contemporana, renovat complet in 2004.

  • SPA & Welness

    In cadrul centrului SPA & Welness al hotelului turistii beneficiaza de: jacuzzi, sauna, hamam, baie de aburi, solar, sala de fitness, salon de infrumusetare, salon de masaj, piscina cu apa minerala.

  • Sport si divertisment

    In ceea ce priveste sportul si divertismentul, turistii se pot relaxa participand la activitati precum: piscina interioara cu apa minerala, piscina exterioara, biliard, teren de tenis, gimnastica in apa, sala de fitness, bar la piscina.