Hotel Sol Marina Palace

Nessebar, Bulgaria

   Fara transport

1 nopti cazare

All Inclusive Light

Verifica oferte Hotel Sol Marina Palace Nessebar

  • Camera 1
Majorare Taxa statiune 6 euro / adult
Obligatoriu
6
Reducere Al 3-lea adult in pat suplimentar - 20% reducere
Obligatoriu
20%
Reducere Primul copil ( 2 - 11.99 ani) cazat in camera cu 2 adulti pe pat suplimentar - 50% reducere
Obligatoriu
50%
Reducere Primul copil ( 2 - 11.99 ani) cazat in camera cu 2 adulti pe pat suplimentar - 100% reducere
Obligatoriu
100%

Hotelul dispune de aer conditionat in locurile publice, bar interior si la piscina, restaurant, jacuzzi, centru spa si masaj, fitness, internet wireless si parcare privatacontra cost, aer conditionat, lift, sauna, baie cu aburi, 2 sali de conferinte si un solar.

Oaspetii beneficiaza si de servicii de receptie nonstop, transfer, camera de bagaje, spalatorie, curatatorie chimica, room service, pranz la pachet si serviciu de inchirieri auto.  • Facilitati

    Hotelul dispune de aer conditionat in locurile publice, bar interior si la piscina, restaurant, jacuzzi, centru spa si masaj, fitness, internet wireless si parcare privatacontra cost, aer conditionat, lift, sauna, baie cu aburi, 2 sali de conferinte si un solar. Oaspetii beneficiaza si de servicii de receptie nonstop, transfer, camera de bagaje, spalatorie, curatatorie chimica, room service, pranz la pachet si serviciu de inchirieri auto.

  • Informatii despre Camere

    Hotelul are o capacitate de 120 camere duble si 2 apartamente, majoritatea cu vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, telefon, minibar, televizor, internet, seif si baie cu uscator de par.