ORBILUX

Bansko, Munte Bulgaria, Bulgaria

Pret persoana/noapte fara taxe de la 189 Euro

   Fara transport

1 nopti cazare

BB

Verifica oferte ORBILUX Bansko

  • Camera 1

Situat la o distanţă de 500 de metri de staţia de telegondolă din oraşul Bansko şi la 1,5 km de centrul vechi din oraşul Bansko, Orbilux vă oferă o piscină interioară încălzită, restaurant cu grădină de iarnă şi acces gratuit la internet prin cablu.

Toate apartamentele şi studiourile sunt moderne şi au o bucătărie complet utilată cu ustensile de bucătărie, frigider şi zonă de luat masa, precum şi balcon şi TV cu canale prin satelit. Cele mai multe dintre ele au, de asemenea, o maşină de spălat.

Spaţioasa zonă de spa de la Orbilux are o saună şi o baie de aburi. Sunt disponibile, de asemenea, un centru modern de fitness şi masaje.

Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria bulgară tradiţională, preparate de sezon şi un meniu pentru copii.

Copiii se pot distra, de asemenea, în sala de jocuri, iar servicii profesionale de îngrijire a copiilor sunt disponibile la cerere.

Hotelul vă garantează securitatea 24 de ore pe zi, precum şi parcare subterană păzită. La hotel puteţi închiria şi depozita echipamente de schi.

  • Facilitati camere

    Toate apartamentele si studiourile sunt moderne si au o bucatarie complet utilata cu ustensile de bucatarie, frigider si zona de luat masa, precum si balcon si TV cu canale prin satelit. Cele mai multe dintre ele au, de asemenea, o masina de spalat.

  • Facilitati hotel

    Orbilux va ofera o piscina interioara incalzita, restaurant cu gradina de iarna si acces gratuit la internet prin cablu. Spatioasa zona de spa de la Orbilux are o sauna si o baie de aburi. Sunt disponibile, de asemenea, un centru modern de fitness si masaje. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria bulgara traditionala, preparate de sezon si un meniu pentru copii. Copiii se pot distra, de asemenea, in sala de jocuri, iar servicii profesionale de ingrijire a copiilor sunt disponibile la cerere. Hotelul va garanteaza securitatea 24 de ore pe zi, precum si parcare subterana pazita. La hotel puteti inchiria si depozita echipamente de schi.

  • Localizare

    Hotelul Orbilux este situat la o distanta de 500 de metri de statia de telegondola din orasul Bansko si la 1,5 km de centrul vechi din orasul Bansko.