Hotel Dolphin

Constantin si Elena, Bulgaria

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Dolphin Constantin si Elena

  • Camera 1
Reducere primul copil (2 -12.99 ani) cazat in camera dubla cu 2 adulti pe pat suplimentar - 100% reducere
Obligatoriu
100%
Reducere Primul copil ( 2 - 11.99 ani) cazat in camera dubla cu 2 adulti pe pat suplimentar - 100% reducere
Obligatoriu
100%
Reducere Al 3-lea adult pe pat suplimentar - 30% reducere
Obligatoriu
30%
Reducere Primul si al 2-lea copil 2 - 13.99 ani cazat in camera family cu 2 adulti - 50% reducere
Obligatoriu
50%
50%
Reducere Primul si al 2-lea copil 2 - 13.99 ani cazat in camera family cu patru adulti - 100% reducere
Obligatoriu
100%
Reducere Primul copil 2 - 13.99 ani cazat in camera family cu patru adulti - 100% reducere
Obligatoriu
10%
Reducere Al 2-lea copil cazat in camera cu 2 adulti - 100% reducere
Obligatoriu
100%
Majorare Taxa statiune 6 euro / adult
Obligatoriu
6
Reducere Primul copil 2 - 13.99 ani cazat in camera cu un adult - 50% reducere
Obligatoriu
50%
Reducere Al 3-lea adult cazat in camera cu 2 adulti - 30% reducere
Obligatoriu
30%
Reducere Al 3-lea adult pe pat suplimentar - 30% reducere
Obligatoriu
30%

Hotelul recent renovat este organizat pe 4 etaje si are o capacitate de 200 camere. Oaspetii vor gasi aici restaurant, bar de zi, lobby bar, piscina exterioara, club si loc de joaca pentru copii cu echipa de animatori.

In tarfiul camerelor este inclus regimul de masa Ultra All Inclusiv, care presupune mic dejun, pranz şi cina in restaurantul principal. Oaspetii au la dispozitie si Night Buffet Restaurant (deschis intre orele 11.30 - 14.30), iar pranzul sau cina pot fi servite si in restaurantele a-la-carte din resort - „Grand Albatross" , „Dolce Vita” cu specific italian, „Grand Hot Barbeque”,„Susam“ cu specific asiatic, sau „South Beach". De asemenea, intre orele 14.00 si 18.00 se servesc fursecuri, pateuri, fructe si sandwich-uri, iar ceaiul, cafeaua si bauturile alcoolice bulgaresti si racoritoare se servesc 24 din 24h in lobby bar si in celelalte 3 baruri deschise in zona plajei. Hotelul ofera meniu bufet special pentru copii in restaurantul principal si meniu pentru copii in toate celelalte restaurante tematice. Cool Breeze House ofera inghetata la discretie.

  • Concept All Inclusive Premium

  • Informatii despre Camere

    Cele 163 de camere ale resortului sunt dotate cu aer conditionat, TV-satelit, minibar, telefon, seif (contra cost), internet si bai utilate cu cada/cabina de dus, uscator, oglinda si articole de toaleta (halat si papuci de casa). Fiecare camera detine balcon.

  • Informatii despre Hotel

    Hotelul recent renovat este organizat pe 4 etaje si are o capacitate de 200 camere. Oaspetii vor gasi aici restaurant, bar de zi, lobby bar, piscina exterioara, club si loc de joaca pentru copii cu echipa de animatori. In tarfiul camerelor este inclus regimul de masa Ultra All Inclusiv, care presupune mic dejun, pranz şi cina in restaurantul principal. Oaspetii au la dispozitie si Night Buffet Restaurant (deschis intre orele 11.30 - 14.30), iar pranzul sau cina pot fi servite si in restaurantele a-la-carte din resort - „Grand Albatross" , „Dolce Vita” cu specific italian, „Grand Hot Barbeque”,„Susam“ cu specific asiatic, sau „South Beach". De asemenea, intre orele 14.00 si 18.00 se servesc fursecuri, pateuri, fructe si sandwich-uri, iar ceaiul, cafeaua si bauturile alcoolice bulgaresti si racoritoare se servesc 24 din 24h in lobby bar si in celelalte 3 baruri deschise in zona plajei. Hotelul ofera meniu bufet special pentru copii in restaurantul principal si meniu pentru copii in toate celelalte restaurante tematice. Cool Breeze House ofera inghetata la discretie.