AZALIA

Sf Constantin si Elena, Litoral Bulgaria, Bulgaria

   Fara transport

Verifica oferte AZALIA Sf Constantin si Elena

  • Camera 1

Azalia Hotel Balneo & SPA se află pe coasta de nord a Mării Negre, în stațiunea Sfinții Constantin și Elena. Acest complex hotelier modern oferă o combinație unică de arhitectură alternativă, vedere pitorească la mare, plaje aurii şi facilităţi spa.

Restaurantul principal elegant are o terasă în aer liber. Acesta este situat chiar deasupra mării şi beneficiază de vedere panoramică. Meniul include mâncăruri moderne din bucătăria naţională şi continentală. Oaspeții au la dispoziție bufete de mic dejun şi cină alcătuite dintr-o varietate de preparate, precum şi un meniu à la carte exotic. Barul oferă o gamă largă de băuturi şi cocktailuri exotice.

Barul spaţios din hol, situat în lounge-ul hotelului, are o terasă cu vedere la piscina în aer liber. Oaspeții proprietății au la dispoziție o piscină interioară cu apă minerală, o cadă cu hidromasaj, o saună și un centru de fitness. Printre facilităţile sportive de la Azalia se numără o sală de fitness, fotbal, baschet şi volei pe plajă, darts, polo pe apă, gimnastică acvatică şi multe altele. În plus, Azalia Hotel Balneo & SPA organizează partide sportive, petreceri şi un program special de divertisment pentru copii.

Complexul Aquahouse Thermal & Beach se află la 1,1 km, iar clinica dentară Dentaprime este situată la 1,4 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sf. Constantin și Elena, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Sf. Constantin și Elena! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.