Topola Skies Golf Resort and Spa

Balchik, Bulgaria

   Fara transport

Verifica oferte Topola Skies Golf Resort and Spa Balchik

  • Camera 1
Majorare Taxa statiune 6 euro / adult
Obligatoriu
6
Majorare Taxa statiune 6 euro / copil
Obligatoriu
6
Reducere Un copil ( 7 - 13.99 ani) cazat in camera cu 2 adulti pe pat suplimentar - 50% reducere
Obligatoriu
50%
Reducere Primul copil 7 - 13.99 ani cazat in camera cu 2 adulti pe pat suplimentar -100%reducere
Obligatoriu
100%
Reducere Primul copil 2 - 6.99 ani cazat in camera cu 2 adulti pe pat suplimentar -100%reducere
Obligatoriu
100%
Reducere Al 2-lea copil 2 - 6.99 ani cazat in camera cu 2 adulti - 100% reducere
Obligatoriu
100%
Reducere Al 3-lea adult pe pat suplimentar - 30% reducere
Obligatoriu
30%

Resortul are o capacitate de 149 apartamente de lux amplasate in 3 cladri, dupa cum urmeaza: apartament Deluxe cu un dormitor cu vedere la mare, apartament cu 1 dormitor cu vedere la mare, apartament cu 1 dormitor/2 dormitoare.

Incaperile sunt decorate modern si dispun de o multitudine de facilitati, fiind dotate cu aer conditionat, zona de living, iar baile dispun de cabina de dus/cada, oglinda de toaleta si uscator de par.

  • Informatii despre Camere

    Resortul are o capacitate de 149 apartamente de lux amplasate in 3 cladri, dupa cum urmeaza: apartament Deluxe cu un dormitor cu vedere la mare, apartament cu 1 dormitor cu vedere la mare, apartament cu 1 dormitor/2 dormitoare. Incaperile sunt decorate modern si dispun de o multitudine de facilitati, fiind dotate cu aer conditionat, zona de living, iar baile dispun de cabina de dus/cada, oglinda de toaleta si uscator de par.

  • Informatii despre Hotel

    Hotelul dispune de numeroase facilitati, printre care o serie de piscine incalzite dupa cum urmeaza - piscina infinita proiectata pe doua niveluri, zona dedicata copiilor ce include o piscina cu tobogan si bar in apa. Resortul include si o zona spa care ofera tratamente balneare si wellness, restaurant, bar, Grill&Fish Restaurant, gradina, terasa la soare, supermarket propriu, internet café, lobby bar, parcare pazita si gratuita, WiFi in toate zonele proprietatii. Tarifele all inclusive includ un mic dejun tip bufet, un pranz tip bufet, o cina tip bufet, bauturi calde si reci, printre care vin si bere, precum si o gustare cu cafea dupa-amiaza la barul din hol si la barul de la piscina. Oaspetii resortului se mai pot relaxa in excursii cu yacht-ul, la pescuit, afcand scufundari sau safari cu jeep-ul ori jucand paintball. Resortul odera si o serie de servicii - room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), rent a car, aer conditionat, lift, sali de conferinta, business centre, birou de turism, magazine in unitatea de cazare, seif, ziare, baby sitting, spalatorie, curatatorie . La receptie se gaseste o camera pentru bagaje.