Hotel Regina Maria Spa

Balchik, Bulgaria

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Regina Maria Spa Balchik

  • Camera 1
Majorare Taxa statiune 6 euro / adult
Obligatoriu
6
Reducere Primul copil ( 2 - 11.99 ani) cazat in camera cu 2 adulti pe pat suplimentar - 100% reducere
Obligatoriu
100%
Reducere Al 3-lea adult in pat suplimentar - 30% reducere
Obligatoriu
30%
Majorare Taxa statiune 6 euro / copil
Obligatoriu
6

Hotelul dispune de piscina interioara si piscina sezoniera in aer liber, sala de fitness, spa cu sauna si baie de aburi, parcare, internet, terasa la soare, restaurant, bar, receptie non-top, schimb valutar si camera de bagaje.

Oaspetii se pot relaxa aici optand pentru diferite activitati, dupa cum urmeaza: pescuit, inchirieri biciclete, calarie, drumetii, ciclism, spa, piscina. Hotelul vine in intampinarea oaspetilor si cu urmatoarele servicii: room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), rent a car, aer conditionat, lift, magazine in unitatea de cazare, camere pentru nefumatori, sali de conferinta, business centre, camera cu TV comuna, seif si ziare, spalatorie, curatatorie. La receptie se regaseste o camera pentru bagaje.

  • Informatii despre Camere

    Camerele hotelului sunt spatioase si beneficiaza de cate un décor unic, amestecand elemente moderne cu detalii specifice anilor ’20. Incaperile sunt dotate cu aer conditionat, balcon, iar baile dispun de cada/cabina de dus, oglinda si articole de toaleta. Oaspetii pot opta pentru urmatoarele tipuri de camere: suita cu 1 sau 2 dormitoare, suita Junior, camera dubla sau twin cu un pat suplimentar, camera de familie, camera dubla sau twin, studio cu vedere la parc, camera twin economy.

  • Informatii despre Hotel

    Hotelul dispune de piscina interioara si piscina sezoniera in aer liber, sala de fitness, spa cu sauna si baie de aburi, parcare, internet, terasa la soare, restaurant, bar, receptie non-top, schimb valutar si camera de bagaje. Oaspetii se pot relaxa aici optand pentru diferite activitati, dupa cum urmeaza: pescuit, inchirieri biciclete, calarie, drumetii, ciclism, spa, piscina. Hotelul vine in intampinarea oaspetilor si cu urmatoarele servicii: room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), rent a car, aer conditionat, lift, magazine in unitatea de cazare, camere pentru nefumatori, sali de conferinta, business centre, camera cu TV comuna, seif si ziare, spalatorie, curatatorie. La receptie se regaseste o camera pentru bagaje.