Dahab

(nu sunt oferte pe aceasta destinatie)

Catre destinatie

Garden Bay

(nu sunt oferte pe aceasta destinatie)

Catre destinatie

Naama Bay

(21 oferte)

Catre destinatie

Nabq Bay

(50 oferte)

Catre destinatie

Om El Seed

(13 oferte)

Catre destinatie

Pasha Bay

(3 oferte)

Catre destinatie

Ras Nasrani

(12 oferte)

Catre destinatie

Ras Umm Sid

(2 oferte)

Catre destinatie

Shark`s Bay

(18 oferte)

Catre destinatie

Sharm El Maya Bay

(1 oferte)

Catre destinatie

Um El Sid

(2 oferte)

Catre destinatie

White Knight

(4 oferte)

Catre destinatie

Sharm El Sheikh


Sharm El Sheikh, Egipt

Este cea mai apropiata destinatie exotica Aici veti gasi hoteluri de toate categoriile, de la cele mai accesibile (hoteluri de 3* si 4*) pana la hoteluri de lux de 5*. Caracteristicile cele mai importante ale litoralului din Sharm El Sheikh sunt: caldura soarelui, marea cu apa cristalina, nisipul fin , pestisori colorati si recif de corali.

Localizare: Este situat in sudul peninsulei Sinai, la Marea Rosie in Egipt.

Informatii Geografice: Este un oras situat in partea de sud a peninsulei Sinai, in regiunea Janub Sina' - Egipt, pe fasia de coasta intre Marea Rosie si muntele Sinai .

Sharm el-Sheikh este centrul administrativ al regiunii Janub Sina' ce include si orase mai mici ca Dahab si Nuweiba, precum si zona interioars montana, manastirea Sfantei Ecaterina si muntele Sinai. Sharm el-Sheikh este cunoscut ca Orasul Pacii cu referire la multiplele conferinte internationale de pace ce au loc in acest oras.

Gastronomie: Pentru baut se recomanda numai apa imbuteliata! Majoritatea restaurantelor au specific international, insa daca doriti sa gustati din bucataria orientala, restaurantele traditionale ofera o gama variata de preparate autohtone: tahina (un sos alb si picant), falafel (chiftelute din soia cu susan), ful (fasole traditionala), torshy (muraturi picante), friptura din carne de pui, vita sau miel, dar si diverse preparate din fructe de mare (calamari, creveti). Un adevarat deliciu ilconstituie dulciurile traditionale (baclava, kunafa, bazbusa, ummuali). Bauturile traditionale sunt: ceaiul negru (shay), karkade – ceaiul de hibiscus si cafeaua orientala specific aromata (kahuaturky).

Sport si activitati pentru timpul liber: Scufundari, innot subacvatic, wind surfing, para-sailing, canoeing si boating.

Shopping: Statiunea Naama Bay este renumita pentru magazine, cazinouri sau terase. Pasionatii de cumparaturi au la dispozitie magazine la tot pasul unde pot cumpara bijuterii din aur si argint, articole din piele sau suveniruri la preturi accesibile.

CARACTERISTICI STATIUNI:

Naama Bay Dintr-un capat in celalalt al acestui golf nisipos, linia marii si plaja cu nisip este insotita pe latura exterioara de o promenada pavata, strajuita de palmieri, care este, bineinteles, tinta principala a turistulor la lasatul serii cand terasele sunt pline, iar micile buticuri de pe marginea promenadei vuiesc de clienti veniti in vacante si excursii.

Nabq Bay situata la nord de Naama Bay, statiunea este o zona in dezvoltare, dar care are hoteluri foarte bune.

Sharks Bay cunoscut pentru diving deoarece recifurile de corali incep chiar de la linia tarmului si se intind pe suprafete de zeci de metri.

Ras Um El Sid se afla la sud de Naama Bay se afla, este un golf cu apa limpede, nu foarte adanc, unde, pe perioada refluxului, se poate face snorkeling de calitate.

Old market &Sharm el Maya se afla langa portul civil si reprezinta zona veche a orasului. Pentru cei pasionati de localuri autentice, ierburi aromate si condiment si pentru iubitorii de cumparaturi, Old Market este cu siguranta o atractie. De aici veti putea achizitiona bijuterii, accesorii si imbracaminte din piele, bumbac, suveniruri, produse de olarit, decoratiuni.